Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Gå til Nyhedsoversigten

Opdaterede versioner af DBI retningslinjer: 001, 002, 027

Udgivet: 7. juni 2021

Retningslinjerne er blevet opdateret i henhold til BR18. Ved Retningslinjerne 001 og 002 er der primært tale om tilpasninger vedr. uddannelse og eksamen, så de nu i højere grad understøtter kompetence- og kvalifikationskravene til projekterende og udførende. I Retningslinje 027 er bl.a. strukturen blevet ændret.  

Gem artikel Artikel gemt
Retningslinjer 001, 002 og 027

DBI har udgivet opdaterede versioner af yderligere tre DBI Retningslinjer. Det drejer sig dels om de administrative retningslinjer ’DBI Retningslinje 001 – Brandsikringsanlæg – Godkendelse af virksomheder til projektering, installationer, service og vedligehold af brandsikringsanlæg’ og ’DBI Retningslinje 002 – Brandsikringsanlæg – Certificering af personer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg’, som begge er blevet opdateret i henhold til BR18 og de løbende tilpasninger gennem det seneste år. Der er primært tale om tilpasninger vedr. uddannelse og eksamen, så de to retningslinjer nu i højere grad understøtter kompetence- og kvalifikationskravene til projekterende og udførende.

Desuden er den tekniske retningslinje ’DBI Retningslinje 027 – Brandventilation – projektering, installation og vedligeholdelse’ blevet opdateret, så den nu er i overensstemmelse med funktionskravene i BR18. Både luftsluser og ATA-anlæg er blevet indarbejdet i retningslinjen, og herudover er strukturen blevet ændret.

Læs mere og køb DBI Retningslinje 001

Læs mere og køb DBI Retningslinje 002

Læs mere og køb DBI Retningslinje 027

Charlotte A. Hellensberg

Charlotte A. Hellensberg

Kvalitetschef

Tlf.: 51 57 23 34

cah@brandogsikring.dk

Relaterede artikler

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING