Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Sikkerhedsrådgivning

Få bedre beskyttelse og håndtering af cyberangreb

Et vellykket cyberangreb kan lamme din organisations drift og medføre bl.a. tyveri, afpresning eller industrispionage. Mindst halvdelen af alle vellykkede angreb skyldes menneskelige fejl. Derfor handler velfungerende it-sikkerhed ikke kun om tekniske løsninger, men også om høj informationssikkerhed med fornuftig menneskelig adfærd, vedtagne informationssikkerhedspolitikker og god håndtering af

it-sikkerhedshændelser. DBI tilbyder rådgivning og assistance til den menneskelige del af din organisations it-sikkerhed, bl.a. i form af informationssikkerhedspolitikker, it-beredskabsplaner og awareness-træning.

Bedre beskyttelse med en samlet og helstøbt løsning It-beredskabsplanen er en operationel plan for, hvordan din organisation håndterer en række konkrete hændelser, og som supplerer og styrker den tekniske beskyttelse mod cyberangreb. Den omfatter bl.a. en struktur for ansvarsfordeling og beslutningskompetence ved cyberangreb, og den indeholder konkrete instrukser til relevante medarbejdere. Ved at integrere it-beredskabsplan og informationssikkerhedspolitikker i organisationens Business Continuity og ordinære beredskabsplan sikrer DBI en helstøbt løsning, der er tilpasset din organisation og dens behov.

Nedbringer risikoen for usikre handlinger online

Begrænser sandsynligheden for cyberangreb

Klarhed over roller og ansvar, der minimerer tvivl hos medarbejdere i tilfælde af en konkret it-hændelse

Få flere fordele med DBI Beredskab

It-beredskabsplanen kan tilgås og udvikles i DBI’s digitale løsning DBI Beredskab, der tilbyder en række operationelle og organisatoriske fordele. Desuden kan man integrere en probeteknologi på DBI Beredskab, som detekterer forsøg på cyberangreb.


Ydelser og rådgivning om informationssikkerhed

  • Informationssikkerhedspolitik
  • It-beredskabsplaner
  • Gennemgang af it-beredskabsplaner og politikker
  • Awareness-træning af medarbejdere
  • DBI er godkendt SMV:Digital rådgiver

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
Andreas Norstedt
Andreas Norstedt Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING