Varmt arbejde

Du kan komme på kursus i varmt arbejde i Fredericia, Frederikshavn, Hvidovre, Aarhus eller i dit eget firma.


Hvert år opstår der brande ved tagdækning, svejsning, skæring, vinkelslibning, lodning, tørring, opvarmning, ukrudtsbrænding og andre former for varmt arbejde. Det vil sige arbejde med værktøj, derfrembringer flammer, gnister eller kraftig opvarmning. Disse brande burde ikke forekomme, for med omtanke og den rette viden er det muligt at gøre varmt arbejde til brandsikkert arbejde. På dette kursus lærer du derfor at planlægge og udføre varmt arbejde forsvarligt.


Når du har bestået den afsluttende test, modtager du et uddannelsesbevis. Derudover udstedes et ‘Varmt arbejde’ certifikat, som gælder i 5 år i hele Norden. Certifikatet er gyldigt i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor certifikatet er påkrævet for at udføre varmt arbejde. Kurset følger ligeledes CFPA Europe’s uddannelsesprogram og CFPA Guideline nr. 12.


DBI tilbyder to forskellige typer kurser inden for varmt arbejde. Udover kurset i brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj tilbydes også et kursus i brandforanstaltninger ved tagdækkerarbejde.


Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til kursusafdelingen.


20 54 63 49

kursus@brandogsikring.dk


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn