Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI Brandkurser

Bliv opdateret med ny viden og relevante kompetencer på vores brandkurser. DBI har et stort udvalg af brandkurser på alle niveauer. Du kan komme på kurser, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og kortere kurser, der dækker mere bredt.

Læs mere

Vi tilbyder kurser i brandsikring på alle niveauer. Du kan bl.a. tage et kursus i varmt arbejde og få certifikat, der gælder i 5 år i hele Norden. Du kan også vælge at deltage i et længere forløb, der giver dig nye kompetencer og nye karrieremuligheder. Det kan fx være en CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse, hvor du får et indgående kendskab til det brandtekniske univers.

Med BR18 flyttes den tekniske byggesagsbehandling fra de kommunale myndigheder til certificerede brandrådgivere. Derfor kan du som noget nyt give dig i kast med uddannelse for Brandrådgivere til Brandklasse 2. Det er uddannelsen for dig, der gerne vil opnå de kvalifikationer, der bl.a. kræves for at blive certificeret. Bemærk der også er andre krav for at blive certificeret.

Læs mere

DBI Medlemskab - Spar op til 9.500 kr. på en uddannelse!

Med et DBI Medlemskab kan I spare penge på både DBI Uddannelser, f.eks. Brandrådgiver – Brandklasse 2 og Eksamineret Sikringsleder® samt på de mange andre DBI-kurser og -forlagsprodukter. Desuden får I eksklusiv adgang til DBI's rådgivningstelefon, hvor I kan stille brandtekniske spørgsmål.

Lige nu får I også tilsendt et fysisk eksemplar af Brandguiden i velkomstgave ved indmeldelse (værdi 295 kr. ekskl. moms).

Læs mere om, hvordan du bliver medlem her:

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING