4 gode grunde til at få et DBI-medlemskab

Med et medlemskab af DBI kan din virksomhed følge udviklingen inden for alle områder af brand og sikring. I kan holde jer opdaterede om, hvordan virksomheden bedst beskytter sine værdier. I får adgang til viden, der sikrer, at medarbejderne får både et bredt og dybt kendskab til området. Det er et vigtigt medlemskab, hvis din virksomhed skal være på forkant med sikkerheden – og fordelene er mange.

Få hjælp

Hvis medarbejderne har brug for hjælp til mindre brandtekniske spørgsmål, er vi kun et telefonopkald eller en e-mail væk. Som medlem er det gratis at benytte rådgivningstelefonen, der er åben mandag-fredag mellem 9:00 og 12:00. Samtidig har I også mulighed for at sende kortere spørgsmål til Brandrådgivningen via medlemssiden.


Bliv klogere

Som medlem opnår virksomheden 10 % rabat på alle DBI’s kurser. Rabatten gælder naturligvis også for CFPA Brandteknisk diplomuddannelse og for Eksamineret Sikringsleder®. Det betyder, at medlemskabet hurtigt tjener sig selv ind. I opnår også rabat på publikationer og skilte.


Lær selv

I får tilsendt en trykt kopi af de bøger, DBI udgiver, og I får et login til DBI’s hjemmeside, hvor I fx kan finde de retningslinjer, der ikke udkommer på tryk. Med et medlemskab kan I også få rabat på et abonnement på Branddata. Branddata indeholder bl.a. alle DBI’s elektroniske udgivelser.


Vær opdateret

Alle medlemmer får tilsendt ’Brand og Sikring’ – fagbladet, der udgives af DBI. I får også tilsendt DBI’s e-mail nyhedsbrev ’E-news’, der kommer en gang om måneden. Det er begge gode kilder til at følge med i seneste nyt inden for brand og sikring.


Sikker viden med et DBI-medlemskab

  • Rabat på modulet Branddata, hvor I får adgang til DBI’s og andres publikationer
  • Adgang til medlemsside
  • Rabat på DBI’s udgivelser og skilte
  • Rabat på DBI kurser
  • Gratis adgang til DBI’s rådgivningstelefon


Typer af medlemskab

  • Hovedmedlemskab: virksomhedens medlemskab, der gælder på én adresse. Pris: 5.899,00 ekskl. moms.
  • Supplerende medlemskab: et medlemskab for virksomheden, der har brug for at have DBI’s services til rådighed på mere end én adresse. Pris: 2.949,50 ekskl. moms.
  • Studiemedlemskab: et medlemskab for studerende på bygningskonstruktøruddannelsen. Pris: 100,00 ekskl. moms. Som studerende får du de samme fordele som andre medlemmer, undtagen tilsendelse af trykte bøger.


Praktisk information

Når virksomheden har meldt sig ind, får I tilsendt en ordrebekræftelse, der fungerer som medlemskontrakt. I får også tilsendt en velkomstpakke med login-information til DBI-medlemssiden og telefonnummeret til rådgivningstelefonen. Oven i hatten får I også årets udgivelser samt flyers på andre services fra DBI.


Et DBI-medlemskab løber fra 1. januar til 31. december, og priserne indeksreguleres årligt. Hvis I melder jer ind i sidste kvartal i løbet af året, så betaler I for de sidste tre måneder som efterfølgende år. I modtager en faktura for årets medlemskab i januar, og medlemskabet forlænges automatisk for et år ad gangen.


Hvis I ønsker at opsige medlemskabet, skal I sende en e-mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk. Opsigelsen skal ske inden den 31. december, hvorefter medlemskabet ophører ved årets udgang. Indbetalt kontingent refunderes ikke.


Bliv medlem

I bliver medlem ved at klikke her og udfylde tilmeldingsformularen


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.