Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Bliv medlem af DBI

Med et medlemskab af DBI kan din virksomhed følge udviklingen inden for alle områder af brand og sikring. I kan holde jer opdaterede om, hvordan virksomheden bedst beskytter sine værdier. I får adgang til viden, der sikrer, at medarbejderne får både et bredt og dybt kendskab til området. Det er et vigtigt medlemskab, hvis din virksomhed skal være på forkant med sikkerheden – og fordelene er mange. Tilmeld jer her på siden.

Læs mere

4 gode grunde til at få et DBI-medlemskab

Få hjælp 


Få gratis adgang til DBI’s rådgivningstelefon. Hvis medarbejderne har brug for hjælp til mindre brandtekniske spørgsmål, er vi kun et telefonopkald væk. Som medlem er det gratis at benytte rådgivningstelefonen, der er åben mandag-fredag mellem 9:00 og 12:00. Rådgivningstelefonen giver mulighed for at få afklaret, om der findes en enkel og hurtig løsning på et problem, eller om du har behov for en mere omfattende rådgivning.

Bliv klogere


Få rabat på DBI-kurser, publikationer og skilte. Som medlem opnår virksomheden 10 % rabat på alle DBI’s kurser. Rabatten gælder naturligvis også for CFPA Brandteknisk diplomuddannelse og for Eksamineret Sikringsleder®. Det betyder, at medlemskabet hurtigt tjener sig selv ind. 


Lær selv 


Få adgang til medlemsside og rabat på abonnement på Branddata. I kan vælge at få tilsendt en trykt kopi af de bøger, DBI udgiver, og I får et login til DBI’s hjemmeside, hvor I f.eks. kan finde de tidligere publikationer samt dem, der ikke udkommer på tryk. Branddata indeholder bl.a. alle DBI’s elektroniske udgivelser. Medlemmer kan logge ind her: Medlemsside

Vær opdateret

Alle medlemmer får tilsendt ’Brand og Sikring’ – fagbladet, der udgives af DBI. I får også tilsendt DBI’s e-mail nyhedsbrev ’E-news’, der kommer en gang om måneden. Det er begge gode kilder til at følge med i seneste nyt inden for brand og sikring.

Praktisk information og typer af medlemskab

Hovedmedlemskab:

Et hovedmedlemskab er virksomhedens medlemskab, der gælder for én adresse. Den årlige pris er 6.950,00 kr. ekskl. moms. og giver adgang til alle ovennævnte medlemsfordele.

Supplerende medlemskab:
Et supplerende medlemskab er for virksomheder, der har brug for at have DBI’s services til rådighed på mere end én adresse. Den årlige pris er 3.860,00 kr. ekskl. moms.

Studiemedlemskab:
Et studiemedlemskab er for studerende på bygningskonstruktøruddannelsen. Den årlige pris er 100,00 kr. ekskl. moms. Som studerende får du de samme fordele som andre medlemmer, undtagen tilsendelse af trykte bøger. Studiemedlemskabet kan ikke købes via nedenstående formular. Ønsker du at købe et studiemedlemskab, kan du sende en mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk med kontaktoplysninger, forventet studie-afslutningsdato. Husk at vedhæfte en kopi af dit studiekort.

Tilmelding:

Når I har meldt jer ind, får I tilsendt en ordrebekræftelse, der fungerer som medlemskontrakt. I får også tilsendt en velkomstpakke med login-information til DBI-medlemssiden og telefonnummeret til rådgivningstelefonen samt anden informationsmateriale vedr. andre relevante services fra DBI. Ved udgivelse af nye DBI-publikationer vil I blive tilbudt at modtage et fysisk eksemplar.

Fornyelse:

Et DBI-medlemskab løber fra 1. januar til 31. december, og priserne indeksreguleres årligt. I modtager en faktura for årets medlemskab i januar, og medlemskabet forlænges automatisk for et år ad gangen. Uanset hvornår på året man tegner et medlemskab hos DBI gælder det for den resterende del af kalenderåret. I sidste kvartal betales dog kun for det følgende år. Ved tilmelding vil allerede udsendt materiale udgivet i indmeldingsåret blive eftersendt.

Opsigelse:

DBI-medlemskabet fornys automatisk for et år af gangen, men hvis I ønsker at opsige medlemskabet, skal I sende en e-mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk. Opsigelsen skal ske inden den 31. december, hvorefter medlemskabet ophører ved årets udgang. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Læs mere

Tilmelding til DBI medlemskab

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV