Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Adfærd og awareness

Skab en god sikkerhedskultur

Sikkerhedsbevidst adfærd og en stærk awareness blandt medarbejdere i organisationer er afgørende for virksomhedens evne til at beskytte sine informationer mod potentielle trusler som datalæk, cyberkriminalitet og spionage.

DBI kan hjælpe dig med at få et nøjagtigt billede af din organisations modenhed i forhold til viden og handling inden for informationssikkerhed og generel sikkerhedskultur. Vi tilbyder uddannelse og træning, der 

skærper dine medarbejderes evne til at opdage afvigelser fra det normale. Dette kan omfatte at identificere personer, der ikke bør være til stede i dine bygninger eller at genkende mistænkelige henvendelser både online og offline.

Hos DBI får du adgang til vores ekspertise og fagpersoner, der kan styrke din organisations sikkerhedskultur og øge medarbejdernes evne til at være proaktive og handle i overensstemmelse med informationssikkerhedsprincipperne. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at skabe en stærk og sikker arbejdskultur, hvor alle medarbejdere spiller en aktiv rolle i at beskytte virksomhedens informationer.

Bidrager til et stærkt forsvar mod industrispionage

Medvirker til begrænsning af en hændelses negative konsekvenser

Reducerer risikoen for medarbejderfejl

Eksempel på ydelser

  • Awarenessmålinger
  • Træning og øvelser om sikkerhedskultur
  • Workshop om industrispionage
Læs mere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
Helen Rand
Helen Rand Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING