Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Alle sikringskurser hos DBI

Hos DBI kan du vælge mellem en række forskellige sikringskurser. Det er både praktisk orienterede kurser og mere teoretiske kurser, hvor vi fx ser på lovgivning og ledelse. En del af kurserne udbyder vi som AMU-kurser. Det gælder bl.a. AIA 1 installation og design, hvor du lærer at installere og servicere AIA-anlæg og projektere mindre AIA-anlæg.


Har du brug for dybere viden om sikring, og vil du gerne have papir på dine kompetencer, har du mulighed for at tage en uddannelse som Eksamineret Sikringsleder®. En krævende, men givende uddannelse for dig, der er sikringsansvarlig i en virksomhed. Her får du et indgående kendskab til love og regler på området, og du får indblik i nye trusler og teknologiske muligheder.

Styrk dine evner og din virksomheds organisation med kurser inden for sikring og sikkerhed. Her finder du både praktisk orienterede kurser og mere teoretiske kurser, hvor vi f.eks. ser på lovgivning og ledelse.

Læs mere

sikringskurser

DBI Medlemskab - Spar op til 9.500 kr. på en uddannelse!

Med et DBI Medlemskab kan I spare penge på både DBI Uddannelser, f.eks. Brandrådgiver – Brandklasse 2 og Eksamineret Sikringsleder® samt på de mange andre DBI-kurser og -forlagsprodukter. Desuden får I eksklusiv adgang til DBI's rådgivningstelefon, hvor I kan stille brandtekniske spørgsmål.

Lige nu får I også tilsendt et fysisk eksemplar af Brandguiden i velkomstgave ved indmeldelse (værdi 295 kr. ekskl. moms).

Læs mere om, hvordan du bliver medlem her:

Vi sidder klar til at besvare spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os på direkte på enten 36 34 90 00 eller send din forespørgsel herunder. Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag. Vi vil altid gerne svare på opklarende spørgsmål.
Navn
Titel
E-mail*
Telefon (hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk)
Hvordan foretrækker du at blive kontaktet?
Hvad kan vi hjælpe dig med? (uddyb gerne)
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING