Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Branddata – din kilde til sikker viden

Branddata er din online-adgang til opdateret viden om brand og sikring. Branddata er et opslagsværk, hvor du kan finde de love og regler, du skal kende, når du beskæftiger dig med brandsikring af byggeri, og hvor du har adgang til alle elektroniske udgaver af DBIs udgivelser.

Hvad er fordelene ved et Branddata-abonnement?

  • Du har altid adgang til lovgivning og myndighedskrav inden for brand og sikring. Det vil sige tekniske forskrifter fra Beredskabsstyrelsen, Bygningsreglementer, Eksempelsamling om brandsikring af byggeri og meget andet.

  • Du har adgang til online-udgaver af DBI’s samlede udgivelser. Alle udgivelser opdateres automatisk i Branddata. Men du kan også slå op i udgåede udgaver, hvis du har brug for at se udgivelser, som var gældende på et tidligere tidspunkt. 
  • Du nyder godt af det tætte samarbejde mellem DBI og Molio (Byggeriets Videnscenter). Vi udvikler Branddata i fællesskab og opdaterer alt løbende. Det har den store fordel, at du ikke selv aktivt skal holde øje med, hvornår love og regler ændres. 
  • Du har adgang til materiale, der er nøje udvalgt af fagfolk og struktureret og organiseret, så du nemt kan søge efter og finde den information, du har brug for.

Adgang hvor som helst og når som helst

Med et abonnement har du adgang til Branddata fra både smartphone, tablet og computer. Uanset hvor du befinder dig – om det er på kontoret, hos kunden eller på byggepladsen – kan du altid slå op i Branddata, og få svar på dine spørgsmål. Det er også en af grundene til, at Branddata benyttes af en bred vifte af danske virksomheder. Fra ingeniører, arkitekter og el-installatører til entreprenører, kommuner og beredskaber.

Et abonnement med muligheder

Vi kan skræddersy et abonnement, så det passer til forskellige behov. Der er et standardabonnement med adgang til 9 brugere – men det kan udvides med flere brugere. Du kan også oprette et abonnement med flere samtidige brugere og et abonnement, hvor alle som tilgår Branddata fra virksomhedens IP-adresse har adgang. Eller et abonnement, der giver adgang til et begrænset udvalg af DBI’s udgivelser.


Stort set alt kan lade sig gøre. Så kontakt DBI, og lad os hjælpe dig med at finde det abonnement, der giver mest værdi for din virksomhed.

Du kan prøve Branddata helt gratis i 7 dage. Læs mere her

Læs mere
Her er eksempler på Branddata-abonnementer i 2024:

For virksomheder, der er medlem af DBI, er der penge at spare. Det første år koster 8.995 kr. og de efterfølgende år 5.999 kr., og det dækker op til 9 navngivne brugere. For virksomheder, der ikke er medlem af DBI, koster det første år 11.660 kr. og de efterfølgende år 7.665 kr.
Alle priser er eksklusiv moms.

Prøv Branddata gratis i 7 dage!

Prøv Branddata gratis i 7 dage!

Få et omfattende, brugervenligt og opdateret søgeværktøj med nem adgang til hele branchens lovgrundlag, dokumenter og databaser.

Bestil adgang her

Læs mere
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING