DBI SOM ARBEJDSPLADS

Hos DBI går vi forrest med specialiseret viden og nyskabende ydelser inden for brand og sikring. Vi har det med at nørde igennem og sætter en ære i at være en fleksibel arbejdsplads med en åben og uformel tone og gode personaleforhold.

Vi er specialiserede i brand og sikring og arbejder konstant for at udvikle ny viden, så vi kan hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. Baseret på vores unikke tekniske ekspertise og erfaring tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring samt en lang række kurser og uddannelser.

DBI I TAL

293

Ansatte

og en gennemsnitlig ansættelses-anciennitet 

på næsten 7 år

6

KONTORER

i Hvidovre, Fredericia, Frederikshavn, Aarhus, Oslo og Storbritannien.

25
NATIONALITETER

fra forskellige verdensdele arbejder hos DBI

86%

AF ALLE DBI’ere

synes, at DBI er et rigtigt godt sted at arbejde

Det siger vores medabejdere

KARIN

SIKKERHEDSRÅDGIVER

LÆS MERE

THOMAS

PROJEKTLEDER

LÆS MERE

MICHAEL

INSPEKTØR

LÆS MERE

LISE

BRANDTEKNISK RÅDGIVER

LÆS MERE

VI STØTTER FN’S VERDENSMÅL OG GÅR AKTIVT IND I:

OM DBI CERTIFICATION A/S

Under DBI findes datterselskabet DBI Certification A/S, der arbejder med certificering inden for det brand- og sikringstekniske område med primær fokus på produktcertificering og KLS-certificering af installationsvirksomheder i Danmark. DBI Certification A/S tilbyder en række ydelser inden for auditering samt en bred vifte af certificeringer af materialer og komponenter til byggeri, marine, sikringsudstyr, vejtavler og gasapparater.


OM DBI CERTIFICATION A/S

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn