Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI SOM ARBEJDSPLADS

Hos DBI går vi forrest med specialiseret viden og nyskabende ydelser inden for brand og sikring. Vi har det med at nørde igennem og sætter en ære i at være en fleksibel arbejdsplads med en åben og uformel tone og gode personaleforhold.

Vi er specialiserede i brand og sikring og arbejder konstant for at udvikle ny viden, så vi kan hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger. Baseret på vores unikke tekniske ekspertise og erfaring tilbyder vi en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring samt en lang række kurser og uddannelser.

DBI I TAL

353

Ansatte

og en gennemsnitlig ansættelses-anciennitet 

på næsten 7 år

7

KONTORER

i Hvidovre, Fredericia, Frederikshavn, Aarhus, Sverige, Norge og Storbritannien.

26
Lande

vores medarbejdere kommer fra hele verden

86%

AF ALLE DBI’ere

synes, at DBI er et rigtigt godt sted at arbejde

Det siger vores medabejdere

KARIN

SIKKERHEDSRÅDGIVER

LÆS MERE

THOMAS

PROJEKTLEDER

LÆS MERE

MICHAEL

INSPEKTØR

LÆS MERE

VI STØTTER FN’S VERDENSMÅL OG GÅR AKTIVT IND I:

OM DBI CERTIFICATION A/S

Under DBI findes datterselskabet DBI Certification A/S, der arbejder med certificering inden for det brand- og sikringstekniske område med primær fokus på produktcertificering og KLS-certificering af installationsvirksomheder i Danmark. DBI Certification A/S tilbyder en række ydelser inden for auditering samt en bred vifte af certificeringer af materialer og komponenter til byggeri, marine, sikringsudstyr, vejtavler og gasapparater.


OM DBI CERTIFICATION A/S

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING