DBI's testlaboratorium har moderne faciliteter med alt det udstyr, der kræves for at udføre brandtest i overensstemmelse med de standarder, der er specificeret i IMO2010FTP CODE.

DBI's testrapporter er anerkendt af en række myndigheder og klassifikationsselskaber, herunder US Coast Guard og de russiske  maritime myndigheder.

DBI er akkrediteret til at udføre en lang række standardtests af internationale standardiseringsorganer. Den brandtekniske klassifikation for komponenter eller konstruktionen afhænger af, hvilket produkt der er tale om, samt hvor og hvordan det skal anvendes.
Hos DBI kan du få hjælp til at fastlægge den brandtekniske klassifikation eller de relevante ydeevnekrav til et givent produkt.

Hos DBI kan du få testet plastmateriale og komponenter, der skal bruges til konstruktion, vedligeholdelse og reparation af tog.

Vi tester i henhold til EN45545 og UL94

DBI er akkrediteret til at teste alle gasforbrugende apparater til bolig og fritidsaktiviteter, der skal CE-godkendes efter GasApparat Direktivet (GAD).

DBI har et moderne brandlaboratorium, som udfører næsten alle former for brandtest, bl.a. af komponenter i op til 4,48 meters højde samt et belastningssystem til brandtest af bærende skot uden stål- eller aluminiumskerne. 

DBI er akkrediteret af DANAK til at udføre tests i henhold til gældende standarder.
Laboratoriet har alt nødvendigt værktøj til montage af prøveemner, og vores personale hjælper gerne med konstruktion og montage. Omklædningsfaciliteter, inkl. bad, står til rådighed. Desuden har vi et stort kontor med front mod testovnene, hvor der kan holdes møder.

Forbedret markedsadgang

Konformitetsprocessen er et eksempel på trin, som et produkt kan gennemgå fra udvikling til marked. DBI kan hjælpe med at optimere processen, så I kan komme hurtigere på markedet.

Se processen

DBI's standardiseringsarbejde

DBI er involveret i både det danske, europæiske og internationale standardiseringsarbejde. I disse fora er vi med til at præge de standarder der kommer til at gælde inden for områder der relaterer sig til brandsikring og slukning af brand.

Læs mere
DBI’s brand laboratorium er udstyret med moderne miljøteknologier og røgrensning, så brandprøvning hos DBI sker uden skadelig påvirkning af miljøet.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.