Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Maritim
DBI's testlaboratorium har moderne faciliteter med alt det udstyr, der kræves for at udføre brandtest i overensstemmelse med de standarder, der er specificeret i IMO2010FTP CODE.

DBI's testrapporter er anerkendt af en række myndigheder og klassifikationsselskaber, herunder US Coast Guard.

Byggeri
DBI er akkrediteret til at udføre en lang række standardtests af internationale standardiseringsorganer. Den brandtekniske klassifikation for komponenter eller konstruktionen afhænger af, hvilket produkt der er tale om, samt hvor og hvordan det skal anvendes.
Hos DBI kan du få hjælp til at fastlægge den brandtekniske klassifikation eller de relevante ydeevnekrav til et givent produkt.

Jernbaneskinner
Hos DBI kan du få testet plastmateriale og komponenter, der skal bruges til konstruktion, vedligeholdelse og reparation af tog.

Vi tester i henhold til EN45545 og UL94

Gasbrænder
DBI er akkrediteret til at teste alle gasforbrugende apparater til bolig og fritidsaktiviteter, der skal CE-godkendes efter GasApparat Direktivet (GAD).

Advanced Fire Testing

Advanced Fire Testing er eksperter i ad hoc-skalerede og fuldskala brandprøvninger og hjælper producenter med det optimale design og materialevalg tidligt i projekteringsfasen.

Læs mere

Se vores forskellige ovne til brandprøvninger

DBI har et moderne brandlaboratorium, som udfører næsten alle former for brandtest, bl.a. af komponenter i op til 4,48 meters højde samt et belastningssystem til brandtest af bærende skot uden stål- eller aluminiumskerne.

Se en video med vores ovne her til venstre.

DBI er akkrediteret af DANAK til at udføre tests i henhold til gældende standarder.

Laboratoriet har alt nødvendigt værktøj til montage af prøveemner, og vores personale hjælper gerne med konstruktion og montage. Omklædningsfaciliteter, inkl. bad, står til rådighed. Desuden har vi et stort kontor med front mod testovnene, hvor der kan holdes møder.

Streaming af brandtests

Som producent er det ikke nødvendigt at være fysisk til stede for at følge med i brandtests af egne produkter. I stedet er det muligt at bestille både kameravisning og temperaturgrafvisning via streaming.

Læs mere

Se konformitetsprocessen som dit produkt kan gennemgå fra udvikling til det kommer på marked.

Forbedret markedsadgang

Konformitetsprocessen er et eksempel på trin, som et produkt kan gennemgå fra udvikling til marked. DBI kan hjælpe med at optimere processen, så I kan komme hurtigere på markedet.

Se processen

DBI’s brandlaboratorium er udstyret med moderne miljøteknologier og røgrensning, så brandprøvning hos DBI sker uden skadelig påvirkning af miljøet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefonnummer*
Jeg vil gerne vide mere om:
Kommentarer:
Kunne du tænke dig at blive kontaktet via telefon? (Ca. en halv time)
* Skal udfyldes

Kontakt

Christina Hald
Christina Hald International Sales Manager Nordic & Baltic
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING