Byggeri

I DBI’s brandlaboratorium kan du få testet en bred vifte af komponenter og konstruktioner til byggeri.
Vores medarbejdere er altid opdaterede på den nyeste viden og kan hjælpe dig med at fastlægge den brandtekniske klassifikation eller de ydelseskrav, som det enkelte produkt skal testes efter.

Vi tester efter EN 13501-serien, som er den europæiske standard, der angiver testproceduren for modstandsdygtighed over for brand af alle byggevarer, inkl. produkter, der er indbygget i andre byggekomponenter.

Få den bedste løsning

For os er det vigtigt at sætte kunden i centrum, derfor tilrettelægger vi den enkelte brandtest efter det enkelte behov, så du altid får den mest optimale løsning. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan give dig det bedst mulige testforløb.


Kontakt Christina Hald

Key Account Manager

Find en kontakt person

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tlf. 36 34 90 00
E-mail: dbi@brandogsikring.dk


Forskning og Udvikling

Brandteknisk prototypelab for nye byggevarer

DBI vil udvikle en ny teknologisk serviceydelse, som skal øge træfsikkerheden, minimere omkostningerne og forkorte time-to-market, når nye byggevarer skal bestå brand-prøvning.

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.