Byggeri

I DBI’s brandlaboratorium kan du få testet en bred vifte af komponenter og konstruktioner til byggeri.
Vores medarbejdere er altid opdaterede på den nyeste viden og kan hjælpe dig med at fastlægge den brandtekniske klassifikation eller de ydelseskrav, som det enkelte produkt skal testes efter.

Vi tester efter EN 13501-serien, som er den europæiske standard, der angiver testproceduren for modstandsdygtighed over for brand af alle byggevarer, inkl. produkter, der er indbygget i andre byggekomponenter.

Brandtest af facader efter
SP Fire 105

DBI’s brandtestfaciliteter råder over to nye facadeteststande og tilbyder mulighed for at kunne have sit brandemne til tørre mellem opbygning og test.

Se filmen og hør mere om mulighederne i DBI's facadetesthal. 

Faktaark 

Facedetest

Brandtest i DBI’s multiovn

DBI’s multiovn har en maksimal effekt på 10 megawatt. Det betyder, at den udover at køre den almindelige standardkurve også kan køre hydrocarbon-brandkurven.


Desuden kan ovnen håndtere storskalatests både vertikalt og horisontalt.


Hydrocarbon kurve

Mini-SBI-test giver hurtigere og billigere adgang til markedet

DBI har udviklet en nedskaleret Single Burning Item-test (SBI-test) med formålet at skabe en brandtest, der er mindre, hurtigere og billigere for kunderne end den almindelige SBI-test. Den nye mini-SBI-test har værdi for producenter af byggevarer, når de udvikler nye produkter, fordi testen kan give producenten en indikation af, hvordan produktet vil klare en SBI-test.

Læs mere her

Miniovn til skalerede brandtests

Med DBI’s miniovn er det muligt for producenter af byggematerialer og -konstruktioner at brandteste produkter i koncept- og udviklingsfasen. Dermed bliver det hurtigere og billigere at udvikle nye produkter.

Læs mere her

Få den bedste løsning

For os er det vigtigt at sætte kunden i centrum, derfor tilrettelægger vi den enkelte brandtest efter det enkelte behov, så du altid får den mest optimale løsning. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan give dig det bedst mulige testforløb.

Kontakt Christina Hald

Key Account Manager

20 54 69 99

chh@brandogsikring.dk

Kontakt

FIND EN KONTAKTPERSON

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tlf. 36 34 90 00
E-mail: dbi@brandogsikring.dk


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn