Tilbage

Brandrådgiver - brandklasse 2 uddannelsen

Kursus kode: BRO15099
 • Kursusbeskrivelse

  Hvis du arbejder med brandsikkerhed i det daglige og ønsker at blive certificeret brandrådgiver, kan uddannelsen være noget for dig. Du er måske rådgivende ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og ønsker at opnå dokumentation for de 5 læringsmål, som er en del af de krav der stilles for at blive certificeret brandrådgiver. Læs mere om certificeringsordningen, og hvordan du bliver certificeret her: Tryk her Uddannelsen svarer til 8,5 ECTS point

  Målgruppe

  Ved tilmelding til enkeltstående moduler, kan vi desværre ikke garantere plads på uddannelsen, da de der tilmelder sig hele uddannelsen har fortrinsret.

  Kursusindhold

  Uddannelsen er opdelt i tre moduler fordelt på 11 uddannelsesdage. Du skal afsætte mindst 20 timer til hjemmeopgaver mellem modulerne. Undervisningen omfatter teori, diskussioner, opgaver, ekskursion og øvelser. Vi lægger vægt på, at alle deltager aktivt for at få det bedste udbytte af uddannelsen. Vores undervisere er erfarne og har et dybdegående kendskab til både teori og praksis på området. Uddannelsen afsluttes med en hjemmeopgave. Når den er afleveret og vurderet bestået, vil der blive udstedt et uddannelsesbevis med tilhørende beskrivelse. Det er dog en forudsætning, at du har deltaget i samtlige af uddannelsens moduler. De 3 moduler: Modul 1. Byggelov og Brandklassifikation Tryk her Modul 2. Brandtekniske installationer Tryk her Modul 3. Brandteknisk dokumentation Tryk her Bemærk, at modul 3 afholdes som internatkursus, hvor overnatning er påkrævet. Al forplejning under uddannelsen er inkluderet i prisen.

  Forudsætning

  For at få fuldt udbytte af uddannelsen skal du have en byggeteknisk baggrund. Desuden bør du have kendskab til grundlæggende brandtekniske begreber. Hvis du er ny på området, kan du overveje at begynde med DBI’s ”Brandteknisk grundkursus”, som giver dette kendskab. Vil du vide mere: Hør webinar om ansøgningsprocessen til at blive certificeret brandrådgiver: Brandklasse 2: Tryk her Brandklasse 3+4: Tryk her Ønsker du at vide mere om personcertificering, er du velkommen til at kontakte DBI Certification A/S på registrering@brandogsikring.dk. Første certificerede brandrådgiver, hos DBI. Læs om Mathildes vej til certificeringen her: Tryk her ”OBS! Små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark har mulighed for at få dækket op til halvdelen af prisen gennem EU-projektet, Vækstrettet Kompetenceudvikling. Kontakt forretningsudvikler Birgitte Junge ved BYG FYN på tlf. 24 47 28 79 eller bsju@erhvervshusfyn.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for medfinansiering”.

Kursusdatoer


Brandrådgiver - brandklasse 2 uddannelsen

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser

Bliv certificeret brandrådgiver hos DBI Certification

Brandrådgivere kan certificeres til brandklasse 2-4 samt tredjepartskontrol. Certificeringen er personlig og følger den certificerede brandrådgiver uanset ansættelsesforhold.


Læs mere 


Bliv certificeret brandrådgiver hos DBI Certification
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn