Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

KARIN

SIKKERHEDSRÅDGIVER

Karin har været sikkerhedsrådgiver hos DBI siden 2020 og er især optaget af den faglige udvikling i DBI. Til daglig arbejder hun med alt fra analyse og sikkerhedsrådgivning til forskning og udvikling. Desuden agerer hun som projektleder og underviser.

FOKUS PÅ FAGLIG UDVIKLING

Som sikkerhedsrådgiver hos DBI føler jeg, at jeg er en del af en arbejdsplads i vækst, både økonomisk og fagligt. Her er gang i mange forskellige aktiviteter og mulighed for både at nørde og være praktiker. Det er en rigtig fed kombination for mig.


DBI har stor fokus på den faglige udvikling gennem videreuddannelse og kurser. Samtidig er der tid til at fordybe sig i både egne og nye fagområder. Bl.a. finder jeg ledelsens opbakning og deres egen faglighed utroligt inspirerende.

Jeg oplever DBI som en meget behagelig arbejdsplads, hvor jeg føler mig hørt og er tryg ved at dele selv mine skøreste idéer. Her bliver du ikke bare set som en ressource, men i stedet som et menneske. Desuden har jeg nogle fantastiske kolleger, der giver mig lyst til at gå på arbejde hver dag. Og så er jeg stolt af at være en del af en virksomhed, som har fokus på den samfundsmæssige værdi. Jeg føler virkelig, at der er et formål med det, jeg laver.

FAKTA

35 år

Titel: Sikkerhedsrådgiver

Uddannelse:

Master of Science (MSc) Security Risk Management

Bopæl: København

Kontor: Hvidovre

Ansat siden:
2020

Vi sikrer liv og værdier

Hvad betyder det? Læs mere om den brede vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.

Ansøg om praktik Ansøg om projekt Se ledige stillinger

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING