Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

KONKURRENCEBETINGELSER

Herunder kan du læse om konkurrencebetingelserne for deltagelse samt procedurer for udlodning af præmie i forbindelse med spørgeskema om DBI som arbejdsplads.


Lodtrækning og vindere

Konkurrencen afholdes som pop-up her på hjemmesiden under sektionen om 'Job i DBI'. Konkurrencen løber fra den 4. juni 2024 indtil den 31. august 2024, hvor der trækkes lod blandt alle deltagere. Præmien er et gavekort til https://shop.gogift.com/da/dk/dkk til til en værdi af DKK 400,-.

Vinderen får direkte besked via e-mail. Hvis vi ikke har hørt tilbage fra vinderen inden for 3 dage, efter vi har kontaktet vedkommende, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Vinderen vil blive annonceret på denne side i overensstemmelse med markedsføringsloven. Ved at deltage i lodtrækningen giver du derfor samtykke til, at dit navn offentliggøres, hvis du er den heldige vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvem kunne deltage?
Man skal være over 18 år for at deltage. Ansatte fra DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut kan ikke deltage i lodtrækningen.


Persondata

Personoplysninger, som er afgivet i forbindelse med deltagelse i lodtrækningen, behandles i henhold til DBI's persondatapolitik, som du kan læse her.

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til lodtrækningen, kan du kontakte os på dbimarketing@brandogsikring.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING