Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI Sikringskurser

Styrk dine evner og din virksomheds organisation med kurser inden for sikkerhed og sikring. Her finder du både praktisk orienterede kurser og mere strategiske kurser, hvor vi f.eks. ser på lovgivning og ledelse.

Vi har flere nye kurser i 2023, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at imødegå nuværende og fremtidige udfordringer. På Introduktionskursus: Imødegå industrispionage – forsvar mod elicitering får du både teoretisk viden og praktiske værktøjer til at identificere og vurdere forsøg på elicitering og på den baggrund imødegå den form for skjult indhentning af oplysninger.

Vores kursus i rejsesikkerhed forbereder dig og dine medarbejdere på sikkerhedsrisici forbundet med forretningsrejser.

Mange af vores kurser udbydes både på dansk og engelsk. Se alle sikringskurser nedenfor.

Vi tilbyder også uddannelsen Eksamineret Sikringsleder, der giver dig den nødvendige viden og færdigheder til at lede sikringsopgaver på et højt niveau i din virksomhed,  som du kan læse mere om her

Læs mere

DBI Medlemskab - Spar op til 9.500 kr. på en uddannelse!

Med et DBI Medlemskab kan I spare penge på både DBI Uddannelser, f.eks. Brandrådgiver – Brandklasse 2 og Eksamineret Sikringsleder® samt på de mange andre DBI-kurser og -forlagsprodukter. Desuden får I eksklusiv adgang til DBI's rådgivningstelefon, hvor I kan stille brandtekniske spørgsmål.

Lige nu får I også tilsendt et fysisk eksemplar af Brandguiden i velkomstgave ved indmeldelse (værdi 295 kr. ekskl. moms).

Læs mere om, hvordan du bliver medlem her:

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING