Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

MICHAEL

INSPEKTØR

Michael har arbejdet hos DBI siden 2009, hvor han startede i kursusafdelingen. I dag er Michael inspektør og hjælper DBI’s kunder med brandtekniske installationer i ønsket om at sikre liv og værdier.

MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Som inspektør tror jeg på, at jeg er med til at redde liv. Jeg er jo en nørd, der kontrollerer brandtekniske installationer hver dag, og derfor har jeg også en forhåbning og en forventning om, at jeg er med til at løfte niveauet på disse installationer og derved sikre liv.

Når jeg kontrollerer installationer hos kunder, kontrollerer jeg, at de virker. Dette kan i sidste ende betyde, at en eventuel brand bliver opdaget i tide og ikke udvikler sig, som man ellers kunne frygte, den ville.

Besøgene hos kunderne giver kvalitet i min hverdag. Desuden nyder jeg stor medbestemmelse og en høj grad af fleksibilitet i måden, jeg arbejder på, og i planlægningen af min dag. Ingen fortæller mig, hvordan jeg skal gøre tingene – i stedet bliver jeg spurgt ”hvordan kan du tænke dig at gøre det?”. Jeg oplever generelt DBI som meget samarbejdsorienteret, og ønsker man at uddanne sig, er virksomheden også mere end villig til at stå bag det.

FAKTA

51 år

Titel: Inspektør

Uddannelse:

Elektriker, Eksamineret Sikringsleder CFPA & Fire Protection Manager CFPA-E

Bopæl: Sæby

Kontor: Aarhus

Ansat siden

2009

Vi sikrer liv og værdier

Hvad betyder det? Læs mere om den brede vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.

Ansøg om praktik Ansøg om projekt Se ledige stillinger

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING