Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Højsikkerhed og -sikring

Beskyt liv og værdier med helhedsorienterede løsninger

De fleste virksomheder og organisationer forholder sig i stigende grad til risikoen fx. terrorangreb. Selv om sandsynligheden statistisk set generelt er lav, er konsekvenserne store – potentielt med driftstop, total ødelæggelse og tab af menneskeliv til følge. DBI tilbyder uvildig rådgivning om terrorsikring til bl.a. bygherrer, bygningsejere, sikkerhedsansvarlige, 

virksomheder og kommuner. Udgangspunktet er typisk en risikovurdering af den pågældende organisation, bygning eller begivenhed. Baseret på den assisterer DBI med at nedbringe sandsynligheden og potentielle konsekvenser ved et angreb.

Rådgivning til alle trin

DBI kan bl.a. rådgive om og stå for udarbejdelse af private eller offentlige organisationers sikkerhedsstrategi og -politik, projektering af velfungerende terrorsikringsløsninger samt tilrettelæggelse af udbud. DBI kan også fungere som projektleder og udøve kvalitetskontrol, så de installerede løsninger lever op til udbudsmaterialet. Vi afholder også kurser i højsikkerhed og -sikring, som indeholder bl.a. risikovurdering og planlægning af f.eks. terrorsikring eller af højsikring i byggeprojekter.

Beslutninger om sikkerhedsniveau tages på et informeret grundlag

Bedre beskyttelse af mennesker og værdier

Uvildig og helhedsorientret rådgivning

Skræddersyede løsninger tilpasset din organisations behov

Helhedsorienteret sikkerhed og -sikring

DBI har stor ekspertise på området for højsikkerhed og -sikring og råder over en række kompetencer med bl.a. teknisk, humanistisk og samfundsvidenskabelig, ingeniørmæssig samt forsvars- og sikkerhedsfaglig baggrund. Det giver en helhedsorienteret tilgang til området, som gør DBI i stand til at tilbyde gennemtænkte, effektive og funktionelle sikkerhedsløsninger. De kombinerer fysiske sikringsforanstaltninger med menneskelig adfærd og æstetik og fungerer i samspil med omgivelserne, eksisterende sikkerheds- og beredskabstiltag og de mennesker, de skal beskytte.


Ydelser og rådgivning om højsikkerhed og -sikring

  • Risikovurdering
  • Sikkerhedsstrategi og -politikker
  • Projektering af højsikringsløsninger samt sikringsplan
  • Udbud
  • Beredskabsplanlægning
  • Projektstyring
  • Kvalitetskontrol
  • Foredrag, undervisning og kurser
  • Forskning og udvikling

RAMT

DBI har i samarbejde med Bertelsen og Scheving Arkitekter, MOE Denmark og Schønherr udviklet webplatformen RAMT (Risiko Arkitektur Mennesker Terror), der indeholder viden og værktøjer til terrorsikring af bygninger og byrum. Den henvender sig til bl.a. arkitekter, bygherrer, bygningsejere, entreprenører og konstruktører. Man kan bl.a. få hjælp til at udføre risikovurdering af bygninger eller events samt få mere at vide om terrorsikring.

Læs mere på www.terrorsikring.nu

Netværket for Dansk Højsikkerhed og -Sikring

Arbejder du med højsikkerhed og -sikring og kunne du tænke dig at mødes med ligesindede og blive opdateret på den nyeste viden indenfor området? Så er vores netværk måske noget for dig. Deltagerne i netværket er både private og offentlige aktører, som mødes mindst en gang i kvartalet og udveksler erfaringer, deltager i paneldebatter eller tager på onsite besøg.

Læs mere her

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING