Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

IT BEREDSKAB

Beskyt forretningskritisk data og virksomhedens drift

Danmark er generelt et trygt og sikkert land at befinde sig i. Men i en verden, hvor teknologi, digitalisering og netværk spiller en stadig større rolle i vores hverdag, er det vigtigere end nogensinde at være opmærksom på cybertrusler. Cyberangreb kan have alvorlige konsekvenser for både virksomheder og den kritiske infrastruktur. Det gælder både for store og små, offentlige som private.

Uanset om du står i starten af din digitale rejse og har brug for hjælp til fx at formulere virksomhedspolitikker eller en IT-beredskabsplan, eller har det grundlæggende på plads og nu er klar til at tage det næste skridt og digitalisere din beredskabsplan, er DBI klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning om og kan støtte dig i alle faser af dine IT-Beredskabsplanlægningsprojekter.

Bedre processtyring, dokumentation og rapportering
Der kommer fortsat flere standardiserings- og myndighedskrav, som virksomheder skal leve op til, især i relation til informationssikkerhed. EU-direktivet NIS2, stiller for eksempel krav om beredskabsplanlægning ifm. informations- og cybersikkerhed. En analysebaseret og struktureret beredskabsplanlægning sørger for, at din virksomhed har en velfungerende og -dokumenteret processtyring, samt at lovpligtig rapportering ikke bliver uoverskuelig.


IT-Beredskabsplan – en vigtig del af informationssikkerheden og den generelle beredskabsplanlægning
Arbejdet med virksomhedens IT-Beredskab bør ses i lyset af det øvrige arbejde med informationssikkerheden, den overordnede beredskabsplanlægning og Business Continuity Management (BCM). En holistisk tilgang medfører en mere velkoordineret og effektiv indsats, som også typisk opnår en bedre udnyttelse af organisationens ressourcer.


For at sikre en operationel beredskabsplan er det afgørende, at medarbejderne bliver trænet i deres roller og, at der jævnligt bliver afholdt beredskabsøvelser, hvor IT-Beredskabsplanen bliver afprøvet. DBI kan hjælpe dig med at arrangere, afholde og evaluere beredskabsøvelser.

Styrker virksomhedens handleparathed

Reducerer negative konsekvenser af sikkerhedsbrud

Bedre beskyttelse af virksomhedens data og omdømme

Eksempel på ydelser

  • Behovs- og GAP-, og risikoanalyser for at understøtte beredskabsplanlægningen
  • Råd, vejledning om og udarbejdelse af strategier, politikker, procedurer, planer og instrukser vedrørende IT-Beredskabsplanlægning
  • Digitalisering af din IT-Beredskabsplanlægning
  • Firmakurser, træning og øvelse
Læs mere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
Andreas Norstedt
Andreas Norstedt Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING