Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

En brandundersøgelse fra DBI giver troværdig og uvildig dokumentation om en brands arnested og årsag samt det bedste beslutningsgrundlag i forbindelse med sager om regres. Hvert år undersøger vi hundredevis af brande i bl.a. bygninger, køretøjer og skibe og vi har over 40 års erfaring.

Læs mere

Baseret på information om en brand kan vi hurtigt vurdere, om en regulær brandstedsundersøgelse vil give en brugbar konklusion. Dermed spilder man ikke ressourcer på meningsløse undersøgelser. Tilbagemelding på mail eller telefon sker indenfor 24 timer.

Læs mere

Ofte er mange spor ødelagt eller gået til grunde, når en brandundersøger ankommer til brandstedet, fordi oprydning er sat i gang. Med DBI har du mulighed for at booke en kort session med en brandundersøger, som kigger med på brandstedet via din mobil eller tablet.

Læs mere

Vi udfører undersøgelser af effekter, der mistænkes for at have startet en brand. En forundersøgelse sikrer, at der kun bliver brugt ressourcer på de rette effekter.

Læs mere

DBI tilbyder 3D-modeller af brandsteder, som gør det muligt at besøge et brandsted lang tid efter, det er ryddet op og genopbygget. Dette giver et komplet overblik og permanent dokumentation af brandstedet.

Læs mere

Syn og skøn anvendes typisk i retssager om ansvarsplacering for brand, hvor der foreligger en brandundersøgelse og en konklusion, som sagens parter er uenige om. Syn og skøn udført af DBI er anerkendt af domstolene, og i mange tilfælde afgør syns- og skønsmandens konklusion sagens udfald.

Læs mere

Som en del af en brandundersøgelse udfører vi forsøg for f.eks. at finde ud af, om materialer på brandstedet kan brænde eller ej. Det sker løbende i arbejdet med at opstille og teste hypoteser om brandforløbet. Vi kan også udføre efterprøvninger i større skala.

Læs mere

Vores primære ydelser for DBI Brandundersøgelse findes i et samlet produktkatalog. Klik ind for at hente kataloget som PDF.

Klik her

Skærp dine kompetencer inden for brandundersøgelse med et kursus specifikt til dig, der er efterforsker eller  visitator.

Læs mere

Nordic Fire Manual

Læs mere
Flamme
Praktisk vejledning for brandundersøgere og specialister, med anbefalinger til, hvordan man udfører undersøgelser på brandstedet for at opnå de bedst mulige resultater.


Forretningsbetingelser

Læs mere
Tang
DBI’s undersøgelsesafdeling er akkrediteret af DANAK (Reg. nr. 9035) til undersøgelses - ydelser, der opfylder kravene i DS/EN ISO/IEC 17020 og akkrediteringsordningen. Undersøgelserne vil blive udført i overensstemmelse med DBI’s kvalitetssystem.

Vil du høre mere? Kontakt os eller bliv ringet op

KONTAKT OS DØGNET RUNDT

DBI’s afdeling for brandundersøgelser er tilgængelig på telefonen døgnet rundt via vores Servicecenter:

Telefon: 20 10 90 30

Mail: sc@brandogsikring.dk

Ved hastesager kører vores brandundersøgere også ud både aften og weekend.

Ring mig op

DBI Hovedkontor
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING