Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI Uddannelser

Har du brug for dybere viden om brand og sikring, og vil du gerne have papir på dine kompetencer? Så har DBI forskellige uddannelser, der giver dig et indgående kendskab og udstyrer dig med alle de kompetencer, der gør, at du fremstår kompetent og troværdig på området. Undervisningen består af teori, diskussioner, opgaver, ekskursion og øvelser.

Læs mere

DBI Medlemskab - Spar op til 9.500 kr. på en uddannelse!

Med et DBI Medlemskab kan I spare penge på både DBI Uddannelser, f.eks. Brandrådgiver – Brandklasse 2 og Eksamineret Sikringsleder® samt på de mange andre DBI-kurser og -forlagsprodukter. Desuden får I eksklusiv adgang til DBI's rådgivningstelefon, hvor I kan stille brandtekniske spørgsmål.

Lige nu får I også tilsendt et fysisk eksemplar af Brandguiden i velkomstgave ved indmeldelse (værdi 295 kr. ekskl. moms).

Læs mere om, hvordan du bliver medlem her:

Vi sidder klar til at besvare spørgsmål

Har du et spørgsmål til vores kurser, priser eller andet? Så ring til os på direkte på enten 36 34 90 00 eller send din forespørgsel herunder. Det er helt uforpligtende og du får typisk svar samme dag. Vi vil altid gerne svare på opklarende spørgsmål.
Navn
Titel
E-mail*
Telefon (hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk)
Hvordan foretrækker du at blive kontaktet?
Hvad kan vi hjælpe dig med? (uddyb gerne)
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING