Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

International Security Expo, London 2024

Kursusnummer: SIO15007

Kursusbeskrivelse

Skal du også med til årets 

https://www.internationalsecurityexpo.com/ 


Styrk din viden og dit netværk, læn dig tilbage og lad DBI klare alt det praktiske for dig.


Tag med DBI til den årlige, International Security Expo messe i London og få en enestående mulighed for at teste og følge med i de nyeste og mest banebrydende trends inden for sikringsområdet.


Som én af Europas førende sikringsbegivenheder, finder Security Expo sted hvert år, og nu har du chancen for at deltage og networke.


Security Expo er blandt de bedste messer i branchen – det er samlingspunktet for mange producenter, leverandører og brugere af den nyeste teknologi og viden på sikringsområdet.


Pakket med aktuelle seminarer og inspirerende oplæg har du mulighed for selv at skræddersy dit messeforløb, så du kun deltager i de seminarer og oplæg, du finder mest interessante.


FLYREJSE & HOTEL


Turen finder sted fra den 24. til 25. september 2024.

Afrejse med Norwegian: Kastrup Lufthavn – London Gatwick. Afgang den 24. september kl. 7.55 – hjemkomst den 25.september kl. 21.55

Under hele fagmessen vil du blive indkvarteret på Travelodge London Central Tower Bridge. Besøg hotellet og se de lækre værelser, og hvilke faciliteter hotellet kan tilbyde Tryk her


Kursusindhold

BOOK I DAG


Besøg Security Expos hjemmeside  og få det fulde overblikover programmet, eller ring til Lonni Nejlund på tlf. 2337 6269.


Tilmeld dig og få en enestående mulighed for at opleve en af årets mest aktuelle og relevante fagmesser for dig i sikringsbranchen. Der er begrænset antal pladser så tilmeld dig i dag.


Prisen for Security Expo messen er kun 5.990,00 pr. person ekskl. moms. Prisen dækker flyrejse, hotel (inklusiv morgenmad), togtransport til og fra lufthavnen og til og fra selve messen (Oyster Card). Syge-og afbestillings- forsikring er ikke inkluderet i prisen.


Varighed

2 dage

PRISER

DKK 5.990,00
(medlem)
DKK 5.990,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


London
24. september 2024
2 dage
Kursusdatoer
24. september 2024 kl. 07:55 - 20:00
25. september 2024 kl. 08:00 - 21:55

International Security Expo, London 2024

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING