Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

”Vi har brug for løbende sparring, og DBI har historisk set den største viden på markedet”

Dialogbaseret rådgivning er en af grundstenene i vores DNA og er kendetegnende for den måde, vi som arkitekt- og rådgivningsvirksomhed arbejder på. Derfor har vores brandtekniske team brug for konstant at være opdateret på viden inden for brand, når vi skal yde teknisk rådgivning i komplicerede byggesager. Det sikrer vi bl.a. gennem vores medlemskab hos DBI.

I Kullegaard er vi tre certificerede brandrådgivere til byggeri i brandklasse 2. Vi trækker jævnligt på DBI’s viden og specialistkompetencer – især når vi er i tvivl om, hvordan vi skal tolke de brandtekniske bilag og lovkrav, eller hvis vi fx støder på brandmæssige problemstillinger. At kunne ringe og få deres professionelle vurdering og holdning, som kan be- eller afkræfte en given problemstilling og guide os i den rigtige retning, skaber en vis tryghed i vores arbejde. Det at kunne videndele, er med til at styrke vores konkurrencedygtighed og troværdighed i sidste ende.

Et andet plus ved at have medlemskab hos DBI er de rabatter, vi får på kurser og konferencer. Vi er alle tre certificerede gennem DBI Certification og deltager vanligvis på DBI’s årlige Konference for brandtekniske rådgivere. Men vi bliver også løbende holdt ajour gennem andre kurser, workshops, Branddagen og lignende, så vi hele tiden kan opdatere og forfine vores færdigheder.

Vi er meget glade for vores medlemskab og føler altid, vi bliver hjulpet godt på vej i den rigtige retning, bliver mere afklaret omkring vores problemstillinger og får nye perspektiver og viden med os.

Rick Engel, Cert. Brandrådgiver i BK2, Bygningskonstruktør MAK, Kullegaard A/S

”Vores medlemskab af DBI sikrer, at vi altid kan levere den mest kvalificerede rådgivning og ekspertbistand til vores kunder”

Som engageret og professionel rådgivnings- og konsulentvirksomhed for både private, bygherrer, udviklere og myndigheder er det afgørende for os at holde os ajour med den nyeste faglige viden. Derfor er vi medlem af DBI – og det har vi været siden 2010.

Vi har meget glæde af Rådgivningstelefonen, som giver os direkte adgang til erfarne rådgivere i det daglige. Det er en fordel at kunne ringe til en tredjepart, der ikke er involveret, og som kan give sit uvildige syn på en problemstilling.

Vi bruger primært DBI, når vores medarbejdere søger vejledning og sparring i de opgaver, vi løser for vores kunder. Det kan fx være, når vi støder på fortolkningsspørgsmål i præaccepterede løsninger og færdigmelding af byggeri. Eller når der opstår gråzoner og tvivlsspørgsmål i forbindelse med anvisninger i byggelovgivning eller byggetekniske udfordringer. Så er det rart at kunne række ud til fagligt dygtige folk. Og kan de ikke komme med et svar med det samme, vender de tilbage, når de har undersøgt nærmere.

Samtidig får vi gennem DBI’s nyhedsbreve adgang til brugbar viden og nyttige informationer om bl.a. nye retningslinjer og vejledninger.

Som medlem bliver vi løbende holdt orienterede om faglige arrangementer og har bl.a. deltaget på DBI’s årlige arrangement Branddagen. Her har vi ikke kun værdsat det faglige aspekt men også det sociale ved at netværke med kolleger i branchen.

Vi er drevet af vores faglighed og grundighed, da den udgør kernen i vores rådgivning. Og hos DBI finder vi det nødvendige vidensniveau og netværk til at sikre, at vi kan levere den mest kvalificerede rådgivning og ekspertbistand.

Marie Lundberg Hansen, ejer & konsulent, Renoveringskonsulenterne og Nembyggetilladelse

” Personligt har jeg fået en Eksamineret Sikringsleder- og en CFPA-uddannelse ud af vores medlemskab. ”

Jeg har været i gamet i 37 år og har nu papir på, hvad jeg ved. Samtidig har jeg fået et fantastisk netværk og kan sparre med folk fra vidt forskellige brancher i en lukket LinkedIn-gruppe. Det giver stor værdi både for mig og for Falck.

John Vodstrup Sprange, beredskabs- og Sikkerhedsrådgiver, CFPA-E, Eksamineret Sikringsleder & brandstationsleder hos Falck Assistance A/S

Medlemskab hjemmeside (1600 x 462 px) (928 x 261 px) (2)
Læs mere
Medlemskabsfordele

RÅDGIVNINGSTELEFON FOR MEDLEMMER

Få adgang til DBI’s rådgivningstelefon. Når du og dine kollegaer har brug for hjælp til mindre brandtekniske spørgsmål, er vores erfarne rådgivere kun et telefonopkald væk. Med et DBI Medlemskab har I fri adgang til at benytte rådgivningstelefonen, der er åben alle hverdage mellem 9:00 og 12:00.

RABAT PÅ VIDEREUDDANNELSE

I får som medlem 10 % rabat på alle DBI-uddannelser, -kurser, -publikationer og standard skilte. Som nyt medlem får I tilsendt en velkomstpakke med de sidste nye publikationer. Det betyder, at medlemskabet hurtigt tjener sig selv ind, hvis I f.eks. er flere, der skal på kursus eller bare én skal på en af vores uddannelser, så som CFPA Brandteknisk diplomuddannelse og Eksamineret Sikringsleder®.


ALTID OPDATERET

Som medlem modtager du automatisk DBI’s Teknisk Nyhedsmail med alle informationer om rettelser til DBI Retningslinjer og Vejledninger, får information om nye udgivelser og bliver tilbudt et fysisk eksemplar.

Med medlemskabet får du en profil på brandogsikring.dk, hvor du nemt kan tilknytte jeres medlemsnummer, hvorefter du har adgang til tidligere og udgåede publikationer samt publikationer, der kun er udgivet som e-bøger. Alle i jeres virksomhed kan nemt oprette en personlig profil, tilknytte medlemsnummeret og har dermed adgang til medlemsfordelene.

BRANDDATA OG ADGANG TIL DBI'S PUBLIKATIONER

Med et DBI Medlemskab får I rabat på Branddata.dk, hvor I nemt kan holde jer ajour med en direkte adgang til gældende brandlovgivning og myndighedskrav, alle DBI Publikationer og værktøjer til professionel anvendelse.

Her kan du læse mere om jeres muligheder for et abonnement på Branddata.dk

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om vores medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Kontakt

Anne M. Pedersen
Anne M. Pedersen Kursus- og forlagskoordinator
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING