Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Netværk

Formålet med vores netværk er, at de kan bidrage positivt til din virksomheds resiliens og succes

Velkommen til vores netværk, hvor vi dedikerer os til at facilitere nye og styrke eksisterende professionelle relationer. Vi forstår vigtigheden af netværk og hvordan deltagelse heri kan bidrage positivt til din virksomheds resiliens og succes.

Som et GTS-institut er vores primære fokus innovation og videndeling. Vi agerer uvildigt og tilpasser vores netværk til medlemmernes ønsker og behov. Vores mål er at skabe faglige netværk, hvor interaktion, sparring, viden og kompetencer er i centrum. Vores netværk er ikke salgsnetværk, men derimod platforme for læring og udvikling.

Vi tror på styrken ved at støtte hinanden og samarbejde om at løfte det fælles videns- og kvalitetsniveau. Ved at samle deltagere på tværs af sektorer, industrier og virksomhedstyper, skaber vi en fælles sprog- og referenceramme, der gavner alle involverede.

Vores netværk har også et internationalt perspektiv, hvor vi inddrager fagrelevant viden fra udlandet, som vi deler med vores medlemmer. På den måde kan vi sammen udforske og implementere de nyeste tendenser og bedste praksis i vores egne projekter.

Du kan læse mere om de enkelte netværk herunder. Vi håber at se dig i et af dem.

Oplev fordelene ved tværfaglig sparring.

Læs mere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING