Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Informationssikkerhed

I DBI arbejder vi med informationssikkerhed med fokus på organisation, ledelse, medarbejdere og fysisk sikring.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, lige fra grundlæggende analyser til udvikling af strategier, politikker, planer og procedurer. Vi tilbyder også løsninger, hvor vi hjælper med implementeringen i form af træning og øvelser for at sikre, at alt forløber efter planen.

Vi er altid opdaterede med de seneste nationale og internationale trusler og risikovurderinger, især inden for cyberangreb og spionagetruslen. Vi forstår vigtigheden af at beskytte din virksomheds drift og medarbejdere mod berigelseskriminalitet og andre farer. Spionagetruslen mod Danmark er blevet mere markant, og det er afgørende for virksomheder og organisationer at være opmærksomme på denne trussel og træffe de nødvendige forholdsregler for at sikre forretningskritisk information og følsomme data.

En anden vigtig grund til at fokusere på informationssikkerhed er at hindre eller stoppe planlægningen af andre former for kriminalitet, såsom tyveri eller terrorangreb. Evnen til at beskytte forretningskritiske og følsomme informationer er afgørende for virksomheders omdømme i.

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder med at holde sig opdaterede i forhold til nationale, regionale og internationale krav og retningslinjer, herunder EU's CER-, GDPR- og NIS2-direktiver eller ISO 27000-serien. Uanset om dit mål er at opnå certificering eller blot få afklaret dit complience-niveau og eventuelle mangler, er vi klar til at bistå dig.

Skab en god sikkerhedskultur.

Læs mere

Få bedre beskyttelse og håndtering af cyberangreb.

Læs mere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
Andreas Norstedt
Andreas Norstedt Sikkerhedsrådgiver
Helen Rand
Helen Rand Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING