Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Rejsesikkerhed

I DBI arbejder vi med rejsesikkerhed ud fra bagvedliggende analyser.

I en stadig mere globaliseret og forbundet verden bliver organisationer i stigende grad konfronteret med en lang række risici, der kan have en negativ indvirkning på forretningen. Det gælder også under forretningsrejser. Når medarbejderne føler sig trygge og klædt godt på, har det en positiv forretningsunderstøttende virkning, fordi de kan fokusere effektivt på deres arbejdsopgaver.

Arbejdsmiljølovgivningen og ISO 45001 foreskriver, at virksomheder proaktivt skal sikre arbejdsmiljøet for deres medarbejdere, herunder fjerne farer og minimere risici. I er derfor som virksomhed forpligtet til at udvise rettidig omhu for at beskytte deres medarbejdere, når de rejser i udlandet, lige som medarbejderne er forpligtet til at følge udstukne sikkerhedsprocedurer.

I DBI arbejder vi med rejsesikkerhed ud fra bagvedliggende analyser, igennem udvikling af strategier, politikker, planer, procedurer, løsninger mv., til implementering, træning og øvelser.

Vi holder os orienteret om den aktuelle udvikling indenfor nationale og internationale landeanalyser samt, trussels- og risikovurderinger, der er relevante for vores kunders rejseaktiviteter.

Med et stærkt vidensfundament hjælper vi jer med proportionel forebyggelse og beredskabsplanlægning i henhold til de mest almindelige udfordringer og hændelser, rejsende medarbejdere kan komme ud for.


Rådgivning om rejsesikkerhed beskyt medarbejdere og drift.

Læs mere

Tryghed og sikkerhed på rejsen få viden og gode vaner, så du kan koncentrere dig om dit formål

Læs mere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
Helen Rand
Helen Rand Sikkerhedsrådgiver
Matilde Møller Christensen Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes

Relaterede kurser

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING