Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Rådgivningstelefon for medlemmer

Få adgang til DBI’s rådgivningstelefon. Når du og dine kollegaer har brug for hjælp til mindre brandtekniske spørgsmål, er vores erfarne rådgivere kun et telefonopkald væk. Med et DBI Medlemskab har I fri adgang til at benytte rådgivningstelefonen, der er åben alle hverdage mellem 9:00 og 12:00. 

Udover adgang til rådgivningstelefonen får I også rabat på DBI Uddannelser, DBI kurser, forlagsprodukter og Branddata.dk.

Rådgivningstelefonen er særlig nyttig, når du f.eks. har spørgsmål til:

Brandkrav og compliance

Fortolkning af lovgivning

Byggetekniske udfordringer

Krav til dokumentation

  • Behøver hurtigt svar på overordnede spørgsmål uden forudgående analyse.
  • Ønsker afklaring på simple spørgsmål, der ikke kræver adgang til specialiseret dokumentation eller avancerede tekniske udregninger.
  • Har brug for at forstå basale krav til compliance eller standardprocedurer.
  • Søger bekræftelse på projektdetaljer såsom brug af specifikke materialer eller løsninger.


Rådgivningstelefonen er en fleksibel livslinje, hvor du og dine kollegaer får direkte og effektiv vejledning, som vil kunne bidrage til større sikkerhed og effektivitet i jeres projekter. Det er en unik service eksklusiv for medlemmer af DBI, hvor I får hurtige og præcise svar, der potentielt kan mindske risikoen for fordyrende fejl og dermed spare jer for både tid og ressourcer.


Vi ved, at tid er en vigtig faktor. Når I har bestilt et medlemskab, prioriterer vi derfor hurtig behandling af jeres tilmelding og efterstræber, at den er færdigbehandlet inden for en arbejdsdag. I modtager en velkomstmail med medlemsnummer og login-oplysninger, så I hurtigt kan få adgang til jeres medlemsfordele.

Læs mere
DBI Medlemskab
DBI Medlemskab

Bliv medlem af DBI og få adgang til unik viden og kompetencer inden for brand og sikring.


Prisen er 7.295,00 kr. årligt ekskl. moms.


Øvrige medlemsfordele

RABAT PÅ VIDEREUDDANNELSE

I får som medlem 10 % rabat på alle DBI-uddannelser, -kurser, -publikationer og standard skilte. Som nyt medlem får I tilsendt en velkomstpakke med de sidste nye publikationer. Det betyder, at medlemskabet hurtigt tjener sig selv ind, hvis I f.eks. er flere, der skal på kursus eller bare én skal på en af vores uddannelser, så som CFPA Brandteknisk diplomuddannelse og Eksamineret Sikringsleder®.


ALTID OPDATERET

Som medlem modtager du automatisk DBI’s Teknisk Nyhedsmail med alle informationer om rettelser til DBI Retningslinjer og Vejledninger, får information om nye udgivelser og bliver tilbudt et fysisk eksemplar.
Med medlemskabet får du en profil på brandogsikring.dk, hvor du nemt kan tilknytte jeres medlemsnummer, hvorefter du har adgang til tidligere og udgåede publikationer samt publikationer, der kun er udgivet som e-bøger. Alle i jeres virksomhed kan nemt oprette en personlig profil, tilknytte medlemsnummeret og har dermed adgang til medlemsfordelene.

BRANDDATA OG ADGANG TIL DBI'S PUBLIKATIONER

Med et DBI Medlemskab får I rabat på Branddata.dk, hvor I nemt kan holde jer ajour med en direkte adgang til gældende brandlovgivning og myndighedskrav, alle DBI Publikationer og værktøjer til professionel anvendelse. Her kan du læse mere om jeres muligheder for et abonnement på Branddata.dk

Det siger medlemmerne

Medlemskab hjemmeside (1600 x 462 px) (928 x 261 px) (3)
Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt får man adgang til medlemsfordelene?

Ordrebekræftelse:
Når I har bestilt et DBI Medlemskab, modtager I umiddelbart efter bestilling en ordrebekræftelse. Inden for ca. en arbejdsdag modtager I en velkomstmail med medlemsnummer og login-informationer, så I hurtigt kan kan få adgang til jeres medlemsfordele. Rådgivningstelefonen bliver tilgængelig dagen efter, I har modtaget velkomstmailen. Rabat på DBI Uddannelser, DBI Kurser og forlagsprodukter, kan opnås øjeblikkelig* ved bestilling af medlemskab. 

Velkomstpakke:
Derudover sender vi jer en velkomstpakke. Velkomstpakken indeholder bl.a. medlemsoplysninger, informationsmaterialer og fysiske eksemplarer af nyeste DBI-udgivelser (indeværende år).

*Medlemsrabat bliver dog trukket tilbage, hvis købet af medlemskabet ikke gennemføres og betales.

Hvordan får vi adgang til medlemsfordelene?

Oprettelse af profil på brandogsikring.dk:
Som en del af medlemskabet får du automatisk en profil på brandogsikring.dk/min-side, hvor du nemt kan tilknytte jeres medlemsnummer. Med denne profil har du adgang til jeres medlemsfordele samt mulighed for at administrere dine præferencer, oplysninger, nyhedsbrevstilmeldinger m.m.

Kommunikation via e-mail:
Ved oprettelse af jeres medlemsprofil accepterer du, at vi må sende dig vigtig information vedrørende jeres medlemskab og medlemsfordele samt Teknisk Nyhedsmail med information om rettelser og tolkninger til DBI Retningslinjer og Vejledninger til den oplyste e-mailadresse.

Fysiske DBI Publikationer:
Med jeres medlemskab får I hver gang DBI udgiver nye publikationer, tilbudt af modtage et fysisk eksemplar. I modtager en e-mail på den oplyste e-mailadresse omkring nye publikationer.

E-news (DBI’s nyhedsbrev):
For at sikre, at du altid er opdateret på de seneste tendenser, viden og lovgivning inden for brand og sikring, kan du med fordel tilmelde dig DBI's nyhedsbrev - E-news. I nyhedsbrevet kan du holde dig orienteret om branchenyheder, cases og informationer om kommende events, webinarer, konferencer m.m. direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig E-news på din profil eller i forbindelse med køb af medlemskab.

Medarbejdere og medarbejderprofiler:

Alle medarbejdere, som arbejder i jeres virksomhed, kan få adgang til jeres medlemsfordele. De skal blot oprette en personlig profil på brandogsikring.dk og tilknytte medlemsnummeret. Det er vigtigt, at de anvender deres arbejdsmail ved oprettelse for at kunne tilknytte jeres medlemsnummer.

Hvem kan købe et medlemskab?

Alle virksomheder med ét CVR-nummer kan købe et medlemskab. Et DBI Medlemskab gælder for ét specifikt CVR-nummer. Medlemskabet omfatter adgang til de fordele, som står beskrevet her på siden.

Hvad koster det og hvor længe et det gyldigt?

Pris:
Årligt medlemskab koster 7.295,00 DKK ekskl. moms. Priserne reguleres årligt.

Medlemskabsperiode:
Medlemskabet følger kalenderåret dvs. fra den 1. januar til den 31. december.

Hvornår fornyes medlemskabet?

Medlemskabet fornys automatisk hvert år i januar. Faktura for det kommende års medlemskab udsendes automatisk.

Hvordan opsiger vi medlemskabet?

Medlemskabet kan opsiges ved at sende en e-mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk senest den 31. december. Opsiges medlemskabet ikke inden den 31. december fornyes medlemskabet automatisk for det efterfølgende kalenderår. 


Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om vores medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Kontakt

Anne M. Pedersen
Anne M. Pedersen Kursus- og forlagskoordinator
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING