Rådgivning
Skal din virksomhed investere i nyt sikringsudstyr, eller skal I have vurderet virksomhedens sikkerhedsniveau? Hos DBI har vi overblik over og indsigt i de forskellige løsningsmuligheder. Vi leverer uvildig rådgivning og kender de gældende regler og krav. Vi kan lave en vurdering af jeres risikoprofil og udarbejde ingeniørrapporter, og vi kan vejlede om fysiske og tekniske sikringsløsninger.

Finger print
DBI tilbyder en række efterforskningsydelser – både forebyggende og opklarende – der skal sikre din virksomhed mod tab. Det kan være en sikkerhedsundersøgelse af en ny nøglemedarbejder. Det kan være undersøgelse af risikoen for cyberangreb gennem Social Engineering eller misbrug og tyveri af virksomhedens data. Det kan også være krænkelser af varemærker.

Beredskabsplaner
En beredskabsplan sikrer, at din virksomhed er forberedt på at håndtere krisesituationer. Planen tager udgangspunkt i en risikovurdering og tilpasses din virksomhed. Den bygger på en grundig risikoanalyse og opdateres løbende på baggrund af risikostyring. Planen bliver til i et tæt samarbejde mellem DBI og din virksomhed.

BCM
Hvad sker der, hvis din virksomhed rammes af brand eller IT-nedbrud? Hvordan sikrer I den fortsatte drift? BCM er en proces, der fastlægger rammerne for, hvordan virksomheden håndterer følgerne af en krise. BCM handler ikke kun om her-og-nu-krisehåndtering, men også om at begrænse de langsigtede konsekvenser af en krise og sikre virksomhedens overlevelse.

Forskning og udvikling

DBI arbejder med forskning og udvikling inden for brand og sikring. Vi har et tæt samarbejde med virksomheder samt danske og udenlandske universiteter.

Gennem vores forsknings projekter sikrer vi at vores ekspertise altid er opdateret og på forkant med international udvikling.

Læs mere
Møde

Sikringskatalog

Hent DBI's sikringskatalog, hvor du kan få et overblik over DBI's mange sikringsydelser og se hvordan, vi kan hjælpe dig med sikringsrådgivning.

Se DBI's sikringskatalog

Se DBI's sikringskatalog
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn