Maritim

Hos DBI har vi bred erfaring med brandtest af konstruktioner, komponenter og interiør til skibe. Vores faciliteter omfatter det udstyr, der kræves for brandtest i overensstemmelse med de nyeste standarder.

DBI tester produkter og komponenter til skibe i henhold til IMO2010FTP CODE.

Hos DBI tilrettelægger vi alle brandtests efter det enkelte behov. Kontakt os og hør, hvordan vi kan give dig det bedst mulige testforløb.

Brandtest i DBI’s multiovn

DBI’s multiovn har en maksimal effekt på 10 megawatt. Det betyder, at den udover at køre den almindelige standardkurve også kan køre hydrocarbon-brandkurven.


Desuden kan ovnen håndtere storskalatests både vertikalt og horisontalt.


Hydrocarbon kurve

Få den bedste løsning

For os er det vigtigt at sætte kunden i centrum. Derfor tilrettelægger vi alle brandtests efter det enkelte behov, så du altid får den mest optimale løsning. Kontakt os og hør, hvordan vi kan give dig det bedst mulige testforløb.

Kontakt Christina Hald

Key Account Manager

20 54 69 99

chh@brandogsikring.dk

FIND EN KONTAKTPERSON

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tlf. 36 34 90 00
E-mail: dbi@brandogsikring.dk


Forskning og Udvikling

Blue Battery

Formålet med projektet er at styrke brandsikkerheden for batterisystemer til søs. Dette opnås via en undersøgelse af tidligere brande i batterisystemer samt anbefalinger til fremtidig brug af maritime batterisystemer.

Læs mere
Færge
DBI's rapporter er anerkendt af klassifikationsselskaber og myndigheder over hele verden, herunder United States Coast Guard, Russian Maritime Register of shipping, Norwegian Maritime Authority og Swedish Maritime Administration
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn