Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Tidlig vurdering af brandsager

Baseret på information om en brand kan DBI hurtigt vurdere, om en regulær brandstedsundersøgelse vil give en brugbar konklusion. Dermed spilder man ikke ressourcer på meningsløse undersøgelse Tilbagemelding på mail eller telefon sker inden for 24 timer.

En brandstedsundersøgelse er baseret på tekniske beviser.

I nogle tilfælde er der imidlertid ganske få af dem – er en bygning brændt ned, er størstedelen af de tekniske beviser også væk. I de tilfælde giver det ikke mening at få foretaget en brandstedundersøgelse.

DBI tilbyder tidlig vurdering af brandsteder. Ved at gennemgå information fra brandtstedet – f.eks. fotos, videoer og skaderapporten – vurderer en brandundersøger fra DBI, hvor sandsynligt det er, at en brandstedsundersøgelse vil give en konklusion, der tilfører værdi til det videre forløb. Dermed minimerer man risikoen for at spilde penge på undersøgelser, der ikke leder til en anvendelig konklusion.

Hvis chancen for at nå frem til en brugbar konklusion er ringe, betyder den hurtige vurdering også, at man straks kan igangsætte oprydning og genopbygning. Vurderingen betyder desuden, at DBI kan sende den helt rette kompetenceprofil til at undersøge den konkrete brand.

Svar inden for 24 timer

Kom hurtigt videre med oprydning og genopbygning

Den rette kompetenceprofil

Vil du høre mere? Kontakt os eller bliv ringet op

KONTAKT OS DØGNET RUNDT

DBI’s afdeling for brandundersøgelser er tilgængelig på telefonen døgnet rundt via vores Servicecenter:

Telefon: 20 10 90 30

Mail: sc@brandogsikring.dk

Ved hastesager kører vores brandundersøgere også ud både aften og weekend.

Ring mig op

DBI Hovedkontor

Relaterede kurser

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING