Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Indbrudsundersøgelse

Indbrudsundersøgelse
få troværdig og uvildig dokumentation

Med en indbrudsundersøgelse fra DBI får du troværdig og uvildig dokumentation om eksisterende eller manglende tegn på indbrud. Det giver det bedste beslutningsgrundlag i forbindelse med sager om regres, klassifikation om indbrud/tyveri eller mistanke om svindel.

Ved en indbrudsundersøgelse kommer en sikkerhedsrådgiver fra DBI til et formodet indbrudssted med to formål: At identificere indbrudsmærker og vurdere, om der har været forsvarlig aflåsning.

Med den målsætning udfører DBI undersøgelser af bygninger (både privat og erhverv) og finder ud af, om der er tale om fx produkter i lavere sikringsklasse end sikringsniveauet kræver, indbrud igennem aflåst dør eller vindue, eller om der er tegn på et iscenesat indbrud.

Undersøgelsen resulterer i dokumentation i form af fx. fotos, skitser eller plantegninger og en rapport med en konklusion. Sikkerhed af konklusionen varierer baseret på de tekniske beviser. I nogle sager er der utvetydige konklusioner, i andre er det muligt med forskellige grader af sikkerhed, og i andre igen er det ikke muligt at konkludere noget baseret på de tekniske beviser.

Uvildig gennemgang og dokumentation

Styrket beslutningsgrundlag

Spar tid og penge på sager

Høj sikringsteknisk faglighed

  DBI har mange års sikringsteknisk teoretisk og praktisk erfaring og vi foretager løbende praktiske tests på forskellige produkter, ligesom vi underviser i indbrudssikring. Vi har en struktureret og vidensbaseret tilgang, og alle indbrudsundersøgelsers konklusioner underbygges af tekniske beviser. Alle rapporter er faktabaserede, uvildige og troværdige, og derfor anvendes de også forsikringssager. I sådanne sager afgør konklusionerne fra en undersøgelse fra DBI ofte sagens udfald.

  Eksempel på ydelser

  • Sikringsgennemgang
  • Indbrudsundersøgelse
  • Praktisk sikringsteknisk test
  • Foredrag, undervisning og kurser
Læs mere

Relaterede kurser

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
Ken Bjørkholm
Ken Bjørkholm Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING