Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Hvordan vil et samarbejde med DBI's brandtest-team gavne jer?

Hos DBI får I i korte træk:

Tryghed med en stærk international partner:
DBI opererer internationalt med brandtestrapporter godkendt af klassifikationsselskaber, Notified Bodies, US Coast Guard og flere. Vi er akkrediteret af DANAK efter DS/EN ISO/IEC 17025:2017, vi har mærkningstilladelse fra ILAC og derudover er vi Notified Body til at udføre prøvninger efter diverse standarder. Med vores dybe indsigt i internationale markeder er vi en pålidelig partner for producenter, der sigter mod global markedsføring.

Bred erfaring til din fordel:

DBI har næsten 100 års erfaring i brandtests. Uanset om du er en stor multinational eller en mindre innovativ virksomhed, kan du drage fordel af vores dybdegående viden, især inden for byggeindustrien eller den maritime sektor.

Løsninger 100% tilpasset til jeres behov:

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet. Derfor tilbyder vi bl.a. live-streaming af brandtests, så du kan følge med, uanset hvor du er. Vores tekniske eksperter står klar til at hjælpe dig med at sammensætte de mest effektive prøvningsprogrammer.

Effektivitet, der sparer dig tid og penge:

Vi leverer rapporter hurtigt, typisk inden for 14 dage efter en brandtest. Et komplet forløb med en klassifikationstest varer mellem seks uger og tre måneder fra første dialog til leveret rapport (og certificering). Dette sikrer dig en hurtigere og mere omkostningseffektiv vej til markedet.

Læs mere om vores brandtests her

Læs mere
Når du tilmelder dig DBI's nyhedsbrev, sikrer du dig relevante branchespecifikke informationer og artikler. Derudover sender vi dig Dan Lauridsens bud på de allervigtigste trends inden for brandtests

Vil du vide, hvilke 6 trends inden for brandtest af byggematerialer og konstruktioner, der er de vigtigste i følge brandmodstandstest ekspert Dan Lauridsen?

Når du tilmelder dig DBI's nyhedsbrev, vil du udover at du bliver sikret relevante, branchespecifikke informationer og artikler også modtage Dan Lauridsens bud på de alle vigtigste trends, der rør sig lige nu.  Du får den direkte i din indbakke. Vi har samtidig lavet en printvenlig-version, som du kan downloade og hænge op, hvis du har lyst til det.  
Dan Lauridsen er produktansvarlig og ekspert inden for brandmodstandstestning og har arbejdet hos DBI siden 1996. Han er uddannet civilingeniør fra AAU - Aalborg Universitet og står til dagligt i spidsen for en række komplekse testopgaver, hvor han guider kunder igennem processen fra start til slut.

Vi spammer ikke, og du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet indeholder inspirerende og aktuelle artikler og cases, samt formidling af lovgivning og regler, invitationer til begivenheder og indsigter fra DBI's mange forskningsprojekter.

Bemærk, at vi også har et nyhedsbrev på engelsk til de af dine kollegaer, der måske ikke taler dansk. De kan tilmelde sig her:  

Tilmeld dig her ⬇


Med DBI som partner har du adgang til en lang række af specialister, eksperter og ydelser inden for brand. Herunder:


Produkt-, teknologi- eller metodeudvikling inden for brandteknik med en af udviklingsafdelingerne i DBI.

DBI’s brandrådgivere rådgiver i forhold til brandsikring af byggeri, brandklasser og BR18

DBI Certification A/S, som er DBI’s datterselskab, bistår med produktcertificering efter akkrediterede brandtests.

DBI udbyder kurser om brandklasser og brandteknisk dokumentation

DBI’s nyhedsportal og nyhedsbreve kan holde dig opdateret på seneste viden inden for brand.

Læs også: 'Bliv klædt på til din første brandtest'

Se dem her

Læs også: 'Tjekliste: Sådan sikrer du et godt brandtestforløb'

Se den her

Kontakt

Christina Hald
Christina Hald International Sales Manager Nordic & Baltic

Vil du kontaktes?

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefonnummer*
Uddyb gerne, hvordan vi kan hjælpe dig:
Kunne du tænke dig at blive kontaktet via telefon? (Ca. en halv time)
* Skal udfyldes
Ved at indsende formularen, giver du samtykke til midlertidig opbevaring af dine data, således at DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut kan kontakte dig i henhold til DBI persondatapolitik.
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING