Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Netværk For Dansk Højsikkerhed Og -Sikring

Der er over de seneste år sket meget inden for højsikkerhed og -sikring i Danmark, og i dag arbejder mange forskellige offentlige og private aktører inden for området. Gamle og nye aktører med varierende fagligheder skal derfor finde hinanden og lære at arbejde mod et fælles mål: At beskytte mennesker, materiel og informationer uden at forstyrre drift, begrænse bevægelse eller skræmme samfundets borgere. Samtidig er der forskellige lovkrav og regler samt politiske og sociale agendaer, der i varierende grad kan påvirke og udfordre vores arbejde.

Hos DBI mener vi, at disse udfordringer bedst løses i fællesskab, hvorfor netværket er etableret. Medlemmerne samles mindst én gang i kvartalet, hvor der bl.a. vil være oplæg og paneldebatter, tid til at netværke samt site-besøg og udflugter. Tilmeld jer her på siden.

Læs mere
4 gode grunde til at blive medlem

Samarbejde og standardisering

Find ud af, hvad der rører sig internationalt. Hør om og vær med til at skabe nye standarder og best practices, der er relevante for dig.

Personligt netværk

Mød gamle og nye kontakter på tværs af fagligheder og industrier. Deltag i forskellige typer af arrangementer.

Praktisk videndeling

Oplev fordelene ved tværfaglig sparring. Vi udveksler erfaringer fra vores arbejde på området i både ind- og udland.

Forskning og udvikling

Bliv opdateret på den nyeste forskning og udvikling relateret til højsikkerhed og -sikring. Få mulighed for at deltage i F&U-projekter.

PRAKTISK INFORMATION

Medlemskab:
Prisen for et medlemskab er 5.950 kr. pr. år og vil blive opkrævet i januar. Beløbet dækker administration af netværket og afholdelse af netværksmøder. Medlemskabet er tegnet af dig, på vegne af din virksomhed. Medlemskabet er derved ikke personligt, hvorfor du som den primære kontaktperson kan sende en stedfortræder til medlemsmøderne, hvis du skulle blive forhindret i at deltage selv.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående felter med kontakt-, firma- og faktureringsoplysninger. Efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelsesmail, der fungerer som medlemskontrakt. Når du tilmelder dig, accepterer du betingelserne i dette dokument samt DBI’s generelle forretningsbetingelser.

Fornyelse:

Et medlemskab løber fra 1. januar til 31. december, og priserne indeksreguleres årligt. I modtager en faktura for årets medlemskab i januar, og medlemskabet forlænges automatisk for et år ad gangen. Uanset hvornår på året man tegner et medlemskab hos DBI gælder det for den resterende del af kalenderåret. I sidste kvartal betales dog kun for det følgende år.

Opsigelse:

DBI-medlemskabet fornys automatisk for et år ad gangen, men hvis I ønsker at opsige medlemskabet, skal I sende en e-mail til protectivesecurity@dbigroup.dk. Opsigelsen skal ske inden den 31. december, hvorefter medlemskabet ophører ved årets udgang. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Læs mere

Tilmelding til medlemskab af netværket

Medlemskab til 5.950,00 kr. excl. moms


Virksomhed*
Kontaktpersons telefonnr.*
Adresse*
EAN-nr.
By*
CVR-, VAT eller momsnummer*
Kontaktpersons navn*
Faktureringsmail*
Kontaktpersons stilling*
Rekv.-/Po.nr.
Kontaktpersons mail*
Giver du samtykke til at dele kontaktoplysninger med netværkets øvrige medlemmer*
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING