Mit DBI

Digitalt overblik på dine DBI-inspektioner

Spar tid og få overblik med mitdbi.dk. Her finder du en oversigt med status på dine DBI-inspektioner. Du kan melde dine anlægsfejl udbedret og eventuelt lægge en opgave ud til din serviceinstallatør.

Som kunde i DBI inspektion har du fri adgang til mitdbi.dk.

Login 

Digital Egenkontrol

Som anlægsejer eller drifts- og vedligeholdelsesansvarlig for virksomhedens brandsikringsanlæg (ABA og AVS) bør du selv udføre jævnlig kontrol af anlæggene.

Med Digital Egenkontrol kan du klare eftersyn, rapportering og arkivering i én og samme arbejdsgang. Journalen arkiveres automatisk online, så der er styr på dokumentationen over for myndigheder, ledelse og eksterne auditører.

Læs mere

Digitalt Beredskab

Hvis en beredskabsplan skal være effektiv, skal alle medarbejdere have kendskab til den, og de skal kende deres opgaver. Det kan lade sig gøre med DBI Digitalt Beredskab - et digitalt værktøj, hvor I kan oprette og opdatere beredskabsplanen. Planen tilpasses virksomhedens behov, og DBI kan hjælpe med udarbejdelse og implementering af planen.

Læs mere

Installatørservice

Installatørservice giver installatører mulighed for at oprette og sende færdigmeldinger samt at bestille tid til første- og udvidelsesinspektioner. Det kræver adgangskode som fås hos DBI.

Hvis du vil oprettes, eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Liselotte Jensen på lje@brandogsikring.dk eller på tlf.: 61 81 00 07.

Login

Den digitale Eksempelsamling

DBI har udviklet en digital udgave af Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri (2. reviderede udgave fra 2016) til hjælp for dig, som arbejder med projektering af brandtekniske forhold.


Læs mere


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.