Digitale platforme til inspektionskunder

Mit DBI

Digitalt overblik på dine DBI-inspektioner

Spar tid og få overblik med mitdbi.dk. Her finder du en oversigt med status på dine DBI-inspektioner. Du kan melde dine anlægsfejl udbedret og eventuelt lægge en opgave ud til din serviceinstallatør.

Som kunde i DBI inspektion har du fri adgang til mitdbi.dk.

Login
Mit DBI login til digitale DBI produkter

Digital Egenkontrol

Som anlægsejer eller drifts- og vedligeholdelsesansvarlig for virksomhedens brandsikringsanlæg (ABA og AVS) bør du selv udføre jævnlig kontrol af anlæggene.

Med Digital Egenkontrol kan du klare eftersyn, rapportering og arkivering i én og samme arbejdsgang. Journalen arkiveres automatisk online, så der er styr på dokumentationen over for myndigheder, ledelse og eksterne auditører.

Læs mere
Digital Egenkontrol, lav din egenkontrol online, hurtigt og effektivt.

Installatørservice

Installatørservice giver installatører mulighed for at oprette og sende færdigmeldinger samt at bestille tid til første- og udvidelsesinspektioner. Det kræver adgangskode som fås hos DBI.

Hvis du vil oprettes, eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Liselotte Jensen på lje@brandogsikring.dk eller på tlf.: 61 81 00 07.

Login

Installatørservice: Opret og send færdigmeldinger samt bestil tid til første- og udvidelsesinspektioner online.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn