Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

LEDIGE STILLINGER

I DBI har vi mange års erfaring med forebyggelse af brand og sikring af liv og værdier. Bliv en del af DBI, og vær med til at forbedre brandsikkerheden. Nedenfor kan du se aktuelle ledige stillinger. Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye  medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 


Foretrækker du at lære os bedre at kende først? 
Så klik på ikonet herunder og få mulighed for en kaffesnak.

CoffeeChat_emblem-rgb-DK

Stilling Arbejdssted Stillingskategori Ansøgningsfrist

SØG UOPFORDRET HOS DBI

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, hvis vi ikke har et ledigt job, der matcher din profil og ønsker. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.


Søg uopfordret

Hvis du tidligere har søgt en stilling hos os, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.


Log ind


Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i DBI, så tilmeld dig vores jobagent.


Tilmeld jobagent

Læser du til katastrofe- og risikomanager, eller er du i gang med en ingeniør- eller konstruktøruddannelse og søger praktikophold, så vil vi gerne høre fra dig.

Er du studerende og ønsker at arbejde sammen med DBI i forbindelse med din kandidatafhandling, Ph.d. eller lignende, så modtager vi gerne henvendelser om projektsamarbejde.

Vi sikrer liv og værdier

Hvad betyder det? Læs mere om den brede vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING