Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

LEDIGE STILLINGER

I DBI har vi mange års erfaring med forebyggelse af brand og sikring af liv og værdier. Bliv en del af DBI, og vær med til at forbedre brandsikkerheden. Nedenfor kan du se aktuelle ledige stillinger. Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye  medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Stilling Arbejdssted Stillingskategori Ansøgningsfrist

SØG UOPFORDRET HOS DBI

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, hvis vi ikke har et ledigt job, der matcher din profil og ønsker. Du har altid mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.


SØG UOPFORDRET

Hvis du tidligere har søgt en stilling hos os, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.


LOG IND


Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i DBI, så tilmeld dig vores jobagent.


TILMELD JOBAGENT

SØG PRAKTIK

Læser du til katastrofe- og risikomanager, eller er du i gang med en ingeniør- eller konstruktøruddannelse og søger praktikophold, så vil vi gerne høre fra dig.


LÆS MERE

ANSØG

PROJEKTSAMARBEJDE

Er du studerende og ønsker at arbejde sammen med DBI i forbindelse med din kandidatafhandling, Ph.d. eller lignende, så modtager vi gerne henvendelser om projektsamarbejde.

LÆS MERE

ANSØG

ER DU INTERESSERET I AT HØRE OM DBI SOM ARBEJDSPLADS?

DBI er en arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og stillinger. Sammen arbejder vi mod målet om at beskytte liv og værdier, hvor midlet er vores høje faglighed i alt, hvad DBI siger og gør.

OM DBI SOM ARBEJDSPLADS

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING