Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Thomas

PROJEKTLEDER

Thomas er projektleder hos DBI, hvor han har fokus på udvikling. Han er franskmand, men har siden 2015 arbejdet hos DBI med målet om at skabe fremtidens løsninger.

INNOVATION SOM DRIVKRAFT

Som projektleder hos DBI er jeg med til at udvikle og skabe fremtidens løsninger. Jeg arbejder i den meget innovative del af firmaet, hvor vi konstant udfordrer os selv med nye projekter.

En af grundene til, jeg i sin tid valgte at starte hos DBI, var ønsket om at arbejde for en god sag. Jeg tror på firmaets værdier, og med fokus på forskning og udvikling ønsker jeg at bidrage til DBI‘s mission om at sikre liv og værdier.

Jeg er stolt af at arbejde et sted med så mange innovative kolleger. Vi ønsker at skabe ny viden og nye løsninger og bestræber os på hele tiden at blive klogere og skubbe til udviklingen. Kulturen i DBI og mine kolleger er derfor også en stor drivkraft for mig. Hos DBI har vi desuden alle et stort ansvar, og der er tillid til hinanden og stor fleksibilitet, der gør det muligt at balancere arbejdsliv og privatliv.

FAKTA

33 år

Titel: Projektleder

Uddannelse:

M.Sc. in building engineering (Paris) & Ph.D. in civil engineering (DTU)

Bopæl: Jyllinge

Kontor: Hvidovre

Ansat siden:

2015

Vi sikrer liv og værdier

Hvad betyder det? Læs mere om den brede vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.

Ansøg om praktik Ansøg om projekt Se ledige stillinger

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING