Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

JOB HOS DBI

Hos DBI tager vi ansvar for morgendagens løsninger og sikrer liv og værdier. Vi ønsker at tiltrække og udvikle kompetencer, der kan hjælpe os med at fastholde vores position som Danmarks førende inden for brand og sikring.

GØR KARRIERE HOS DBI

Hos DBI tænker vi forlæns. Faktisk kan vi slet ikke lade være. Det er ikke fordi, vi ligefrem kan spå om fremtiden, men i alt, hvad vi gør, forsøger vi at se ind i den. Brand og sikring handler nemlig om netop dét – at forudse og foregribe –og det er vi verdensmestre i hos DBI.

Når du vælger et job hos DBI, bliver du derfor en del af en arbejdsplads, hvor vi har det med at nørde igennem. Også lidt mere end på de fleste andre arbejdspladser. Det er ikke uden grund, at vi i mere end 100 år har været førende på markedet, når det gælder viden og løsninger inden for brand og sikring.


OM DBI SOM ARBEJDSPLADS

LEDIGE STILLINGER

I DBI arbejder vi konstant for at forbedre sikkerheden for vores kunder – med den nyeste innovation og forskning inden for området. Derfor hører vi altid gerne fra dygtige mennesker, der vil være med til at gøre os endnu bedre.


VIS LEDIGE STILLINGER

STUDIEJOB, PRAKTIK, PROJEKT OG GRADUATE PROGRAM

Vores fokus på udvikling er stor, og vi ønsker at være på forkant med udviklingen i samfundet. Da studerende repræsenterer fremtiden, tror vi på, at de spiller en vigtig rolle. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du søger studiejob, praktik, projektsamarbejde eller et graduate program.


LÆS MERE

360° DIVERSITET I DBI

Kulturen i DBI er limen der er med til at binde os sammen. Vi kan ikke tale diversitet uden at vi også taler kultur, det betyder for os at kulturen er et af de bærende grundelementer i DBI.


DIVERSITET I DBI

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING