Broen på et skib
Her finder du projekter om anvendelse af ny teknologi til søs, f.eks. hvordan man anvender letvægtsmaterialer til at bygge skibe eller li-lon-batterier til fremdrift af skibe. Herunder kan du også finde projekter støttet af Den Maritime Fond.

Gravko
Herunder finder du projekter om brandsikkerhed i bygninger, f.eks. hvordan materialer kan anvendes brandsikkert, eller hvordan bygninger kan brandsikres. Her finder du også større byggeprojekter, facadetest, InnoBYG-projekter om høje træhuse og andre projekter, der involverer brand og sikring af byggematerialer.

Plan
Risikoledelse indeholder projekter om, hvordan vi håndterer nye typer af risici, f.eks. cyberkriminalitet eller projekter, der omhandler både fysisk sikkerhed og cybersikkerhed. Projekterne fokuserer på Social Engineering og awareness-træning såvel som at finde ny viden og undervise i det, vi ved. Hertil kommer projekter om resilience og projekter, der både søger at være proaktive, detektere og reagere på mulige trusler.

Kamera
Detektering indeholder projekter om bedre og tidligere detektering af brand, f.eks. projekter inden for anvendelse af laser, lyd og video til detektering. Desuden arbejder vi for at skabe et netværk af leverandører og kunder, som i fællesskab udvikler nye og bedre løsninger til detektering af brand.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn