Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Modstandsdygtig.DK

Om projektet

Industriens Fond står bag projektet ’Modstandsdygtig.DK’, som hjælper danske virksomheder til at modstå kriser og giver dem en konkurrencefordel i krisetider. Modstandsdygtig.dk har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed.

Det sker gennem virksomhedsprojekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel el.lign.


Hvem kan deltage?

Private virksomheder med op til 500 ansatte i og omkring fremstillingsindustrien, som ønsker et konkret virksomhedstilpasset udviklingsforløb fokuseret på at opbygge operationaliseringen af en handlingsplan for at øge virksomhedens modstandsdygtighed.

Deltag i et virksomhedsforløb med modstandsdygtig.dk og få

  • Et overblik over jeres nuværende modstandsdygtighed
  • Udvikling nye modstandsdygtige initiativer i virksomheden
  • Implementering af en handlingsplan for øget modstandsdygtighed i fremtiden
  • På længere sigt mulighed for certificering og derigennem styrkelse af konkurrencekraften i dansk erhvervsliv
  • Mulighed for at møde ligesindede ved arrangementer og potentielt skabe en mere robust værdikæde i samarbejde med andre danske virksomheder
  • Rådgivning til en værdi af 150.000 kr.


Varighed og omfang af virksomhedsforløb

Forløbene strækker sig over 8-10 uger med vide rammer for tilpasning og opfølgning efter de konkrete behov i virksomheden.

Indledningsvist vil forløbet have fokus på at identificere de interne potentialer for at øge virksomhedens modstandsdygtighed i relation til temaer som fx strategi og ledelse, teknologi, kompetencer, design og organisering samt netværk. Derefter vil eksterne faktorer og scenarier blive identificeret og analyseret med fokus på, hvordan de vil påvirke virksomhedens og dens værdikæde. Afslutningsvis vil der blive fokuseret på at opbygge og igangsætte processer og rutiner til at sikre modstandsdygtighed gennem udvikling og implementering af en konkret handlingsplan.

Vil du høre mere om, hvordan Modstandsdygtig.DK kan styrke din virksomhed – eller er du nysgerrig efter at være en del af projektet? Udfyld kontaktformularen nederst på siden og notér virksomhedsforløb i emnet. En af vores dygtige rådgivere kontakter dig hurtigst muligt.

Book et uforpligtende sparringsmøde

Savner du inspiration til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed - og har du lyst til at tage de første skridt mod en mere sikker fremtid? Så kan du booke et strategisk sparringsmøde med os – det er omkostningsfrit for de første 500 virksomheder. Udfyld kontaktformularen nedenfor, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Beyond the Crisis Projektet løber fra: 1. oktober 2021 til 31. december 2024
Andreas Norstedt

Projektansvarlig
Andreas Norstedt
Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes

Projektet er støttet af Industriens Fond og løber over sammenlagt 2,5 år. Partnerne er Teknologisk Institut, FORCE Technology, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, Alexandra Instituttet, Dansk Standard, Aarhus Universitet – Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og EDHEC Business School, France. 

Læs mere på: Modstandsdygtig.dk

Læs mere
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING