Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Modstandsdygtig.DK

En ny undersøgelse viser, at SMV’er kan have svært ved at modstå trusler og pludselige forandringer i markedet. Industriens Fond står bag projektet ’Modstandsdygtig.DK’, som skal ruste danske virksomheder til at modstå kriser og give dem en konkurrencefordel i krisetider. DBI er et af fire GTS-institutter, som skal stå for vejledning af virksomheder.

Ambitionen er at få mindst 1.000 virksomheder til at implementere nye procedurer og rutiner, der gør dem klar til at håndtere den næste krise. Det skal bl.a. ske via en virksomhedsguide, et fleksibelt træningsforløb, identificérbare cases og en målrettet kommunikationsindsats, som skal hjælpe virksomhedsledere og erhvervspartnere med at skabe en mere robust forretning.

I individuelt tilpassede virksomhedsforløb skal i alt 50 virksomheder gøres mere modstandsdygtige. Der afvikles 15 pilotforløb over 6 måneder og i alt 50 forløb over 2½ år. Med en eksplorativ tilgang gennemføres der individuelle træningsforløb over 10 uger, som er tilpasset den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Projektet løber over sammenlagt 3½ år.

Ud over Industriens Fond er partnerne i Modstandsdygtig.DK:

  • GTS-institutterne: DBI, Teknologisk Institut, FORCE Technology, Alexandra Instituttet
  • Dansk Standard
  • Aarhus Universitet – Institut for Forretningsudvikling og Teknologi
  • EDHEC Business School

Læs mere på: Modstandsdygtig.dk

Beyond the Crisis
Bliv kontaktet af en af vores medarbejdere

Projektansvarlig
Hannah Rosenqvist
Risk Management Advisor M.Sc. in Risk Management and Safety Engineering

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV