Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

3D-modeller af brandsteder

Komplet dokumentation af et brandsted, nem opmåling, hurtig genopbygning og ingen tvivl i tvister. Det er nogle af fordelene ved 3D-modeller af brandsteder.

DBI tilbyder 3D-modeller af brandsteder, som gør det muligt at besøge et brandsted lang tid efter, det er ryddet op og genopbygget.

Til en 3D-model tager brandundersøgeren fra DBI 360-graders-fotos af alle rum på brandstedet. Billederne samles i en digital model, som man kan gå rundt i på samme måde som med Google Street View.

KLIK HER OG PRØV EN VIRTUEL TUR I EN AF VORES 3D-MODELLER

3D-modellen giver komplet dokumentation af brandstedet og gør det muligt for taksator at løse opgaver fra skivebordet og spare transporten – f.eks. kan man opgøre tabte eller skadede værdier, foretage opmålinger, og opstår der tvister, kan man til enhver tid gå tilbage og undersøge brandstedet igen.

Den hurtige og komplette dokumentation baner også vejen for en hurtig oprydning og genopbygning. Som kunde kan man eventuelt efterfølgende sørge for, at modellen overføres til AutoCAD, så der kan skabes de nødvendige tegninger til at indhente tilbud på genopbygning. Modellen kan også kombineres med yderligere data, og bl.a. nærbilleder eller brugsanvisninger og fakturaer for f.eks. hvidevarer kan tilføjes, så 3D-modellen i praksis indeholder al dokumentation om skaden og information til renoveringen ét og samme sted.

Komplet overblik

Permanent dokumentation af brandstedet

Automatisk opmåling til udbudsmateriale

Vil du høre mere? Kontakt os eller bliv ringet op

KONTAKT OS DØGNET RUNDT

DBI’s afdeling for brandundersøgelser er tilgængelig på telefonen døgnet rundt via vores Servicecenter:

Telefon: 20 10 90 30

Mail: sc@brandogsikring.dk

Ved hastesager kører vores brandundersøgere også ud både aften og weekend.

Ring mig op

DBI Hovedkontor
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING