Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Tjekliste: Sådan sikrer du et godt brandtestforløb

Herunder finder du vores tjekliste over de 6 vigtigste punkter, du bør tage stilling til, før du påbegynder en brandtest. 

En grundig forberedelse og forventningsafstemning er nøglen til at opnå en nøjagtig og pålidelig produktklassifikation ved brandtest. Det sikrer en god proces, så I undgår fordyrende og uhensigtsmæssige komplikationer senere i forløbet.

Et testinstitut er ikke bare en leverandør – det er en vigtig samarbejdspartner. Selvom et testinstitut, i sin rolle som uvildig part, ikke kan rådgive om produktudvikling og design, er et tæt samarbejde og en god dialog stadig essentielt. Et sådant samarbejde kan i sidste ende sikre en vellykket test og forhindre unødige forsinkelser i processen med at opnå den ønskede klassifikation.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis tid er essentiel for jer, og I ønsker at få jeres produkt på markedet så hurtigt,som muligt, står vi klar til at hjælpe. Vil du vide mere, har du spørgsmål, eller står du over for specifikke udfordringer? 

Tøv ikke med at kontakte os. Udfyld kontaktformularen nederst på siden og book et uforpligtende kald. Lad os sammen se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere
Christina Hald

Christina Hald, International Sales Manager - Nordic & Baltic


 Kontakt

De 6 vigtigste punkter:

1.jpg

Vælg det rette testinstitut

Find et pålideligt og akkrediteret testinstitut med ekspertise inden for brandtests og klassifikation. Se på deres erfaring, akkrediteringer og tidligere resultater for at sikre, at de kan levere den nødvendige klassifikation.2.jpg

Forstå testprocedurer

Få en god forståelse af testprocedurerne, der vil blive anvendt af testinstituttet. Spørg, hvilke tests der udføres, og hvordan klassifikationen bestemmes.3.jpg

Forbered produktspecifikationer

Saml og forbered alle relevante produktspecifikationer, herunder tekniske tegninger, materialer, brugsanvisninger og andre oplysninger, der kan være nødvendige for testen.4.jpg

Installation og klargøring

Sørg for, at produktet er korrekt installeret og klargjort i henhold til producentens anvisninger og eventuelle specifikke krav fra testinstituttet.5.jpg

Kommunikation med testinstituttet

Bidrag til en klar og åben kommunikation med testinstituttet. Afstem dine forventninger, krav og eventuelle spørgsmål, før testen starter. Dette sikrer, at alle parter har den nødvendige information og taler samme sprog.6.jpg

Tænk fremad og definer anvendelsesformål

Byggematerialer må ikke anvendes på andre måder, end de er testet og godkendt til, da det vil undergrave en bygnings brandstrategi og dermed den passive brandsikkerhed. Derfor er det vigtigt at afdække alle relevante anvendelsesformål og sandsynlige fremtidig produkttilpasninger, så brandtest rapporten vil matche jeres behov.Læs mere
Når du tilmelder dig DBI's nyhedsbrev, sikrer du dig relevante branchespecifikke informationer og artikler. Derudover sender vi dig Dan Lauridsens bud på de allervigtigste trends inden for brandtests

Vil du vide, hvilke 6 trends inden for brandtest af byggematerialer og konstruktioner, der er de vigtigste i følge brandmodstandstest ekspert Dan Lauridsen?

Når du tilmelder dig DBI's nyhedsbrev, vil du udover at du bliver sikret relevante, branchespecifikke informationer og artikler også modtage Dan Lauridsens bud på de alle vigtigste trends, der rør sig lige nu.  Du får den direkte i din indbakke. Vi har samtidig lavet en printvenlig-version, som du kan downloade og hænge op, hvis du har lyst til det.  
Dan Lauridsen er produktansvarlig og ekspert inden for brandmodstandstestning og har arbejdet hos DBI siden 1996. Han er uddannet civilingeniør fra AAU - Aalborg Universitet og står til dagligt i spidsen for en række komplekse testopgaver, hvor han guider kunder igennem processen fra start til slut.

Vi spammer ikke, og du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet indeholder inspirerende og aktuelle artikler og cases, samt formidling af lovgivning og regler, invitationer til begivenheder og indsigter fra DBI's mange forskningsprojekter.

Bemærk, at vi også har et nyhedsbrev på engelsk til de af dine kollegaer, der måske ikke taler dansk. De kan tilmelde sig her:  

Tilmeld dig her ⬇


Læs også: 'Bliv klædt på til din første brandtest'

Se dem her

Læs også: 'Hvorfor vælge DBI som brandtest-institut'

Se den her

Kontakt

Christina Hald
Christina Hald International Sales Manager Nordic & Baltic

Vil du kontaktes?

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefonnummer*
Uddyb gerne, hvordan vi kan hjælpe dig:
Kunne du tænke dig at blive kontaktet via telefon? (Ca. en halv time)
* Skal udfyldes
Ved at indsende formularen, giver du samtykke til midlertidig opbevaring af dine data, således at DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut kan kontakte dig i henhold til DBI persondatapolitik.
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING