Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Firmakursus: Rejsesikkerhed

Kursusnummer: BRF15010

Kursusbeskrivelse

Rejsesikkerhed – den rejsende 

Er I flere medarbejdere i din virksomhed, der har brug for viden om Hvordan man forbereder sig bedst til en rejse? Hvilke hoteller er sikrest at bo på? Hvordan undgår man at blive udsat for spionage? Og hvad gør man i tilfælde af farlige situationer, der kan opstå under forretningsrejsen?
 
Grundig forberedelse af forretningsrejser kræver mere end bare en flybillet, en rejseforsikring og et hotelværelse.
 
I en stadig mere globaliseret og forbundet verden bliver organisationer i stigende grad konfronteret med en lang række risici, der kan have en negativ indvirkning på forretningen. Det gælder hjemme på kontoret og under rejser. Når medarbejderne føler sig trygge og klædt godt på, har det en positiv forretningsunderstøttende virkning, fordi de kan fokusere effektivt på deres arbejdsopgaver. 

Virksomheder er forpligtet til at udvise rettidig omhu for at beskytte deres medarbejdere*, når de rejser i udlandet, lige som medarbejderne er forpligtet til at følge udstukne sikkerhedsprocedurer.

På vores rejsesikkerhedskursus få du en indgående forståelse for vigtigheden af grundig planlægning og klargøring før rejsen, hvordan du rejser sikkert under selve turen og afsluttende opsamling efter hjemkomst.  Derudover får du indsigt i, hvordan sund fornuft og sikker adfærd kan bidrage til at undgå mange af de udfordringer, der kan opstå under alle former for rejser.

Kurset indeholder både teoretisk og casebaseret undervisning samt gruppearbejde med forskellige hjælpemidler og metoder.

Er det noget for jer?

Kontakt os eller bliv kontaktet


På et firmakursus er det kun dine medarbejdere, der deltager, og derfor er der fuld fokus på forholdene i din virksomhed:
 • Kurset holdes, når det passer i jeres kalender
 • Udgifterne til transport og overnatning reduceres
 • Medarbejderne får samme viden at arbejde ud fra
 • Alle diskussioner er relevante for medarbejderne
 • Kurset holdes på det sted, der passer jer. Det kan også være online eller i vores kursuslokaler i Hvidovre, Aarhus eller Fredericia

Målgruppe

Kurset er relevant for alle, som proaktivt ønsker viden og effektive redskaber til at skabe en sikker og tryg rejseadfærd, herunder både de rejsende medarbejdere og de medarbejdere, som planlægger og koordinerer virksomhedens rejseaktiviteter. Udbyttet fra kurset vil også kunne bruges ved private rejseaktiviteter.

DBI anbefaler at alle, der rejser i forbindelse med arbejde, bør deltage på dette kursus uanset arbejdsfunktion, rejsedestination eller specifikt formål med rejsen.
 
*Arbejdsmiljølovgivningen og ISO 45001 foreskriver, at virksomheder proaktivt skal sikre arbejdsmiljøet for deres medarbejdere, herunder fjerne farer og minimere risici.Kursusindhold

Emner, der indgår på kurset:

 • Risikovurdering og risikoperception
 • Duty of Care / Duty of Loyalty
 • Praktisk rejseforberedelse
 • Kulturforståelse og anonymitet
 • Informationssikkerhed og elicitering
 • Stress og håndtering
 • Ved hjemkomst

Undervisningen indeholder i høj grad involvering fra kursusdeltagerne.

Varighed

1 dag

Kursusdatoer


Firmakursus: Rejsesikkerhed

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Vil du høre mere? Kontakt os eller bliv ringet op.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan et skræddersyet firmakursus kan tilpasses jeres specifikke behov?
Bliv kontaktet ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller kontakt os direkte på enten 36 34 90 00 eller kursus@brandogsikring.dk. Vi vil altid gerne svare på opklarende spørgsmål.
Navn
Titel
E-mail*
Telefonnummer
Firma
Hvilket firmakursus er du interesseret i?*
Hvordan foretrækker du at blive kontaktet?
Uddyb gerne, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING