Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

005-kurser: Drifts- og vedligeholdelsesansvar

Er du driftsansvarlig er der retningslinjer, der skal overholdes og pligter, der skal udføres. Her kan du finde de kurser vi udbyder i drifts- og vedligeholdelsesansvar.

DBI udbyder fire forskellige drifts- og vedligeholdelseskurser, som samlet set holdes mere end 50 gange om året. Du kan tage kurserne i Hvidovre, Fredericia, Aarhus eller online.

Hvilket 005-kursus skal du vælge?

Har I kun et ABA-anlæg (automatisk brandalarmanlæg) skal du vælge det 3-timers kursus Drifts- og vedligeholdelsesansvar af automatiske brandalarmanlæg.

Har I både ABA- og AVS-anlæg (brandalarm- og sprinkleranlæg), så vælg heldagskurset Drifts- og vedligeholdelsesansvar af automatiske brandalarm- og sprinkleranlæg i stedet for.

Skal du kun være driftsansvarlig for sprinkleranlæg eller branddørslukning, er det også muligt at tage dem som selvstændige kurser.

Få kurset leveret til døren

Er I flere medarbejdere, der har behov for det samme kursus, kommer vi gerne ud til jeres virksomhed og holder kurset. Kontakt kursusafdelingen og hør nærmere om mulighederne: kursus@brandogsikring.dk / 36 34 90 00


Vil du vide mere?

Her kan du læse mere om baggrunden for, hvorfor du som driftsansvarlig skal på kursus og hvordan du ser, hvilket anlæg du har: brandogsikring.dk/005/

Læs mere

ALLE 005-KURSER: DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESANSVAR

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV