005-kurser: Drifts- og vedligeholdelsesansvar

Er du driftsansvarlig er der retningslinjer, der skal overholdes og pligter, der skal udføres. Her kan du finde de kurser vi udbyder i drifts- og vedligeholdelsesansvar.

DBI udbyder fire forskellige drifts- og vedligeholdelseskurser, som samlet set holdes mere end 50 gange om året. Du kan tage kurserne i Hvidovre, Fredericia, Aarhus eller online.

Hvilket 005-kursus skal du vælge?

Har I kun et ABA-anlæg (automatisk brandalarmanlæg) skal du vælge det 3-timers kursus Drifts- og vedligeholdelsesansvar af automatiske brandalarmanlæg.

Har I både ABA- og AVS-anlæg (brandalarm- og sprinkleranlæg), så vælg heldagskurset Drifts- og vedligeholdelsesansvar af automatiske brandalarm- og sprinkleranlæg i stedet for.

Skal du kun være driftsansvarlig for sprinkleranlæg eller branddørslukning, er det også muligt at tage dem som selvstændige kurser.

ALLE 005-KURSER: DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESANSVAR

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn