Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Ajourføring - AIA

Kursusnummer: AMU520

Kursusbeskrivelse

Efter endt kursus er deltageren opdateret om aktuel regulering af alarm, sikring og overvågningsområdet (ASO). Det betyder at: Deltageren kan udføre almindeligt forekommende montøropgaver af alarmanlæg i overensstemmelse med gældende national og international lovgivning, branchestandarder og øvrige relevante regler.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med sikringsanlæg og som har en El-teknisk uddannelse og/eller relevant erhvervserfaring indenfor alarm, sikring og overvågning.

Kursusindhold

Efter endt kursus er deltageren opdateret om aktuel regulering af alarm, sikring og overvågningsområdet (ASO). Jobmuligheder og videre uddannelse: Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit. Bevis opnås således: Beviset tildeles, når deltageren har nået arbejdsmarkedsuddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. For arbejdsmarkedsuddannelser, hvortil der er udviklet en prøve, vil dette som udgangspunkt forudsætte, at prøven er bestået.

Varighed

1 dag - Alarm, sikring og overvågning - ajourføring (49672).

Forudsætning

Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Aarhus, DBI
Runetoften 16
8210 Aarhus V

PRISER

DKK 208,00 pr. dag
(medlem)
DKK 208,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Aarhus, DBI
22. august 2024 08:00 - 15:24 Tilmeld

Ajourføring - AIA

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os


Nina Givskud Barndorph
Nina Givskud Barndorph kursuskoordinator for AMU-kurser
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING