Tilbage

Brandteknisk basiskursus for installatører

Kursus kode: BRO15110
 • Kursusbeskrivelse

  Kurset giver overblik over de bygningsbrandtekniske principper, der skal tages højde for i forbindelse med installation og projektering af automatiske brandsikringsanlæg. Kurset, eller samme grundlæggende viden, er en forudsætning for at kunne få fuldt udbytte af kurserne ”Projektering af automatiske sprinkleranlæg” og ”Projektering af automatiske brandalarmanlæg” og for at bestå prøven i forbindelse med kurserne "Personcertificering af installatør af automatiske sprinkleranlæg" eller "Personcertificering af installatør af automatiske brandalarmanlæg.

  Målgruppe

  Kurset henvender sig primært til installatører af brandsikringsanlæg, men også andre, der beskæftiger sig med planlægning, projektering og udførelse af automatiske brandsikringsanlæg.

  Kursusindhold

  På kurset gennemgår vi brandtekniske begreber og definitioner samt eksempler på anvendelse af disse. Der tages udgangspunkt i Bygningsreglementet 2018 (BR18) kapitel 5 samt Erhvervs- og Byggestyrelsens Eksempelsamling om brandsikring af byggeri. Derudover gennemgår vi de områder i de tekniske forskrifter, der er vigtige i relation til etablering af automatiske brandsikringsanlæg. Kurset veksler mellem teori og opgaver om bygningsmæssige forhold i forbindelse med etablering af automatiske brandsikringsanlæg.

  Varighed

  1 dag.

  Forudsætning

  Ingen.

  Relaterede kurser

  Kurset indgår i forløbene Personcertificering af automatiske sprinkleranlæg, Personcertificering af automatiske brandalarmanlæg, Personcertificering af brandventilationsanlæg, Personcertificering af automatiske varslingsanlæg, Fagleder for mekanisk brandventilationsanlæg og Fagleder for automatiske sprinkleranlæg. På DBI’s karriereveje kan du læse om de øvrige kurser der indgår i forløbet, for de forskellige anlægstyper og få inspiration til at styrke og udbygge dine kompetencer:Tryk her

Fredericia, DBI
Strevelinsvej 4, 1. sal
7000 Fredericia
Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 4.973,00
(medlem)
DKK 5.525,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


Fredericia, DBI
9. september 2021 09:00 - 16:00

Hvidovre, DBI
30. august 2021 09:00 - 16:00

Brandteknisk basiskursus for installatører

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn