Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Brandteknisk Vejledning 10, Del 2, Praktisk planlægning og udførsel

1. udgave september 2021
125 sider

Køb vejledningen som e-bog hos Molio

Siden 1994 er der udgivet brandtekniske vejledninger, der har fungeret som grundlag for alt varmt arbejde i byggeindustrien. Formålet er at samle viden og erfaringer om brandværnsforanstaltninger i forbindelse med udførelse af varmt arbejde i én samlet publikation, som giver en operationel vejledning og skaber et fælles uddannelsesgrundlag for de udførende håndværkere.

Vejledningen beskriver de arbejdsopgaver, der skal varetages af den, der bestiller varmt arbejde, den udførende virksomhed og den, der udfører det varme arbejde. Arbejdsopgaverne dækker både før, under og efter udførelse af varmt arbejde. Desuden beskrives, hvordan arbejdsstedet skal indrettes.

Brandteknisk Vejledning 10 vedr. varmt arbejde består af 2 dele:

Del 1 – Hovedvejledning og

Del 2 – Praktisk planlægning og udførelse

Del 2 fokuserer på den praktiske planlægning og udførelse af varmt arbejde og indeholder konkrete anvisninger og retningslinjer for arbejdet. Den er skabt til de udførende håndværkere, udøvende virksomheder og brandvagter. Del 2 samler al vejledning om praktisk udførelse i én vejledning.

Her kan du downloade stikordsregister til Vejledning 10, del 2

Se et preview af retningslinjen her:
(hvis ikke du ser previewet skal du først acceptere at vi må lægge marketing cookies på din pc, obs dette lægger også statistik cookies på din pc)

Køb vejledningen som e-bog hos Molio

DKK 319,00
(medlem)

DKK 359,00
(ikke medlem)

Brandteknisk vejledning 10, del 2 Praktisk planlæg
Varenummer: 11105

Relaterede produkter

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING