Tilbage

DBI Retningslinje 002, Certificering af personer

5. udgave. August 2013
48 sider

Du kan købe retningslinjen som e-bog hos Molio her .

DBI-medlemmer kan logge ind på medlemssiden og hente retningslinjen gratis.

DBI retningslinje 002: Automatiske brandsikringsanlæg - Certificering af personer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg

DBI Retningslinje 002 anvendes som grundlag for certificering af personer, der skal fungere som certificeret person i et godkendt installationsfirma efter DBI Retningslinje 001. Personens faglige kompetence omfatter et eller flere områder af projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg i Danmark efter et kravdokument, som anført i afsnit 12. Der kan stilles krav om, at udførelsen af anlægget skal ske efter et af de i afsnit 12 nævnte kravdokumenter og af et godkendt installationsfirma.

Retningslinjen træder i kraft 1. august 2013.

Retningslinjen erstatter Retningslinje 002, 4. udgave, juni 2009.

I en overgangsperiode på seks måneder fra ikrafttrædelsesdato kan bestemmelserne i Retningslinje 002, 4. udgave juni 2009 anvendes.

Den tidligere retningslinje kan frit downloades her: Retningslinje 002, 2009 (pdf)

Køb her
DBI retningslinje 002

Relaterede kurser

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn