Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Gå til Nyhedsoversigten

Certificeret brandrådgiver

Udgivet: 9. maj 2023

Få svar inden for 48 timer! Så hurtigt kan du få behandlet din ansøgning som certificeret brandrådgiver i brandklasse 2.

Gem artikel Artikel gemt
48 timers certificering

Nogle byggeprojekter forløber på en måde, som pludselig kræver en certificeret brandrådgiver, der måske ikke er lige ved hånden. Det behov vil DBI Certification A/S meget gerne hjælpe byggebranchen med.

Som noget nyt tilbyder DBI Certification A/S derfor nu ’fast track’-certificering til kunder, som har igangværende projekter eller opgaver, der kræver hurtig certificering i brandklasse 2.

Den ultrakorte sagsbehandlingstid er mulig, hvis du som ansøger har styr på al dokumentation, og der i forbindelse med sagsbehandlingen ikke skal rekvireres yderligere dokumentation. Samtidig skal ansøgeren være klar til at gennemføre den obligatoriske multiple choise-test på DBI Certifications adresse i Hvidovre.

Vi tæller timerne fra mandag kl. 08.00 til fredag kl. 14.00 – og starter tællingen fra det øjeblik, vi fra ansøger modtager det fyldestgørende udfyldte aftalegrundlag, som danner grundlag for ansøgningen.

Skulle vi – mod forventning – ikke lykkes med vores service inden for 48 timer, betales der normal certificeringstakst, mens du som ansøger forbliver i ’fast track’ og dermed alligevel opnår din certificering lynhurtigt.

Ansøg om certificering som brandrådgiver via DBI Certifications A/S hjemmeside HER

Relaterede artikler

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING