Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Kurser hos DBI

Vi hjælper virksomheder med at uddanne medarbejdere i brand og sikring, og vores kursusudbud er et af de mest omfattende i Danmark. 

Vi udbyder kurser, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og kurser, der dækker bredt.

Du vil få konkrete redskaber til at håndtere brand og sikring i dagligdagen, så du kan være med til at sikre en tryg hverdag for dine kolleger. Vi afholder kurser på vores moderne træningsfaciliteter i Hvidovre, Frederikshavn, Aarhus og hos samarbejdspartnere i hele landet. 

Vi tilbyder AMU-kurser, DBI-kurser og skræddersyede firmakurser, hvor vi tilrettelægger kurset lige præcis ud fra din virksomheds behov. Du kan også deltage i webinarer med fokus på afgrænsede emner – her sparer du transporten.

Læs mere
Sammensætte dit kursusforløb korrekt for at kvalificere dig til en personcertificering eller for evt. at blive fagleder.

Karriereveje

Få overblik over dine muligheder for uddannelse med DBI’s Karriereveje.  Se, nøjagtig hvordan du skal sammensætte dit kursusforløb for at kvalificere dig til en personcertificering eller for at blive fagleder.

Læs mere her

Brandkurser

Bliv opdateret med ny viden og relevante kompetencer på vores brandkurser. DBI har et stort udvalg af brandkurser på alle niveauer.

Se kurserne her

Sikringskurser

Styrk dine evner og din virksomheds organisation med kurser inden for sikring og sikkerhed. Her finder du både praktiske  og mere teoretiske orienterede kurser.

Se kurserne her

DBI Uddannelser

Har du brug for dybere viden om brand og sikring, og vil du gerne have papir på dine kompetencer?


Se uddannelserne her

AMU-kurser

Vil du på AMU-kursus? Så har vi samlet al relevant information som du har brug for på en side. Vi afholder kurser i Hvidovre, Fredericia, Århus, Frederikshavn eller ude hos jer.

Se kurserne her

Firmakurser

Er I mange medarbejdere i din virksomhed, der har behov for det samme kursus? - Så er løsningen et firmakursus, der finder sted på jeres matrikel eller hos DBI. 

Læs mere her

Online-kurser

Online kurser er effektive, tidsbesparende – og billige. På vores online kurser kan du bl.a. høre om vores uddannelser og kurser, og du kan møde andre kursusdeltagere.

Læs mere her

Events

DBI arrangerer mange spændende events, messerejser, konferencer og lign.

Se aktuelle events her

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING