Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Biobaserede Byggematerialer: Hør DBI’s ekspert tale på konferencen

Udgivet: 24.08.21


Hvordan kommer vi til at bruge flere biobaserede byggematerialer? Og hvordan kan de brandmæssige barrierer løses gennem design og løsninger med brand som designparameter?

Det er nogle af de ting, du kan høre DBI’s ekspert, Christian Fundby Schou, indsatsområdeleder for Produktdesign og Markedsadgang, tale om på den nye konference ’Biobaserede Byggematerialer’. Konferencen finder sted i København 1. og 2. september 2021.

På konferencen opnår du viden om biobaserede byggematerialer, deres egenskaber og bidrag til bæredygtigt byggeri. Desuden bliver du klogere på, hvordan du kan løse problemstillinger vedr. fugt, indeklima og brandsikkerhed.


Læs mere og tilmeld dig konferencen


Strategisk indsatsområde

DBI arbejder på at styrke udviklingen af brandsikre biobaserede og cirkulære byggevarer og har gjort området til et strategisk indsatsområde. Målet er at reducere brandtekniske barrierer med forskning, teknologisk udvikling, standardiseringsarbejde og vidensdeling. De forskellige aktiviteter skal gøre det nemmere og mere effektivt for producenter at udvikle brandsikre, bæredygtige og holdbare byggevarer.


Læs mere om DBI’s arbejde med området

Læs mere



Kontakt:

Christian Fundby Schou

Leder af Produktdesign

61 97 24 50

csj@dbigroup.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING