DBI’s tiltag og procedurer i forbindelse med Corona-virus

Opdateret den 25. september 2020


I den aktuelle Corona-situation skal du kunne føle dig sikker og tryg som gæst hos DBI. Vi har derfor indført en række tiltag og procedurer for at begrænse smittespredningen og passe på vores medarbejdere og gæster.


Vi har iværksat følgende tiltag:

  1. DBI er fuldt opdateret på myndighedernes anbefalinger og efterlever dem.
  2. Der er indført procedurer, der skal minimere smittefare på alle DBI’s kontorer. Det gælder både procedurer for medarbejderes færden og adfærd samt procedurer for modtagelse af gæster.
  3. DBI-medarbejdere arbejder hjemmefra, hvis og når det er muligt.
  4. DBI har indført omfattende restriktioner for rejseaktivitet. Alle DBI-medarbejderes udlandsrejser skal forhåndsgodkendes, og DBI modtager kun udenlandske gæster med et anerkendelsesværdigt formål i Danmark.
  5. Vi opfordrer vores medarbejdere til at følge myndighedernes anbefalinger vedrørende deres private rejseaktiviteter. Skulle der være medarbejdere, der af private årsager har valgt at rejse til et risikoland, er der indført procedurer for, hvordan de skal vende tilbage til arbejdspladsen.
  6. Vores beredskabsgruppe overvåger løbende udviklingen, og DBI indfører yderligere krav i det omfang, det måtte blive nødvendigt.
  7. Vi har etableret et digitalt beredskab for at sikre, at medarbejdere på alle DBI kontorer, løbende opdateret på situationen.


Har du spørgsmål

er du velkommen til at kontakte sikring@brandogsikring.dk

Her finder du links til yderligere information og detaljer om vores tiltag. Skal du besøge et af vores kontorer i den kommende tid, anbefaler vi, at du læser den relevante information.


Information til vores brandtestkunder


Information til vores kursister


Information til vores Certification-kunder


Information til vores øvrige gæster

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn